>> DAGENS OUTFIT -jeg har fått ny jakke, og nye sko!

HEI OG HOPP ALLE SAMMEN!

Jeg beklager at jeg ikke har vært noe flink til å oppdatere bloggen i det siste, men jeg har besøk fra Oslo, så to timer databruk på bloggen hver dag har jeg rett og slett ikke tid til. Men nå kommer en liten oppdatering med dagens outfit. Jeg har fått ny jakke og to par nye sko, jakken elsker jeg allerede. Den er så herlig, vindtett og vanntett og mange smarte og praktiske småting. Og ikke minst, fin, jeg liker den. punktum

Jakken er fra Helly Hansen. -999kr
De hvite skoene er fra Adidas. - før 750kr, nå 350kr.
Og de svarte skoene er puma. - før 900kr, nå 699kr.

Og alt fra bestemor og bestefar.  <3
Dagens outfit er egentlig ikke noe spessiell,
en helt vanlig ferskenfarget dongribukse fra cubus,
og en hvit singlet fra jc med hempsmykker fra en venninne.


cimg4740cimg4750
cimg4760
cimg4762

SPØRSMÅL:
-Er du mindre på datamaskinen i sommerferien, enn hva du er til vanlig?

10 herlige kommentarer

solveigen

19.jul.2009 kl.16:32

jeg er nok mindre på dataen i sommerferien enn vanlig..men ikke akkuratt nå når det regner så sykt. -.-
Kjempe fint antrekk, digger skoene :)Nja, det spørs litt hva jeg skal. Men blogg er ikke alltid først på listen!

♥ Yu Lin

19.jul.2009 kl.16:33

Hmm, det spørs :D Hvis det er er varmt ute og det er sol er jeg vanligvis på stranda hele dagen, men hvis det regner så sitter jeg inne og er på pc'en heledagen xDFint outfit :D

nicole

19.jul.2009 kl.16:34

råe sko :D

juliehallaa

19.jul.2009 kl.16:54

ja, slik generelt er jeg egentlig det, men når jeg er borte og besøker slekt har jeg ikke noe anna og finne på enn dataen, så nå i det siste har jeg sotti her mye, men ikke når jeg er hjemme og det er fint vær :- )

Kristine

19.jul.2009 kl.17:42

hvordan får du farge bak skriften på navnet ditt, arkiv, siste kommentarer osv? Kjempe fin blogg! Digger designet ! : - )

★Line★

19.jul.2009 kl.18:54

SV: Takk takk! Elsker den buksa... Hææærlig å gå i!

saratran

19.jul.2009 kl.18:58

Nja, kommer ann på været :)

Janne Tangjerd :)

19.jul.2009 kl.20:56

Digger de hvite Adidas skoene ! :-) Jakken så kjempegod ut :-) Jeg Utfordrer deg :Utfordringen ser slik ut ;1. Gå inn på mine bilder/mapper2. Velg den 6 mappen3. Finn det 6 bildet4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det5. Inviter 6 nye, link og gi beskjed om utfordringen til de ;-)

Celine

19.jul.2009 kl.21:20

kommer helt an på været, men ettersom det ikke er skole så vil jeg kanskje si jeg er litt mer på dataen :) men nå i det siste har det synket litt igjen :) prøver å la være å BARE sitte foran her da!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits