>> KONTAKT? evt. spørsmål

uten navnerdtOm du ønsker kontakt, eller har evt. spørsmål kan du klikke deg inn på ulike nettsider, eller sende e-post til meg. All informasjon finner du under;FACEBOOK:
Katrine Pedersen
NETTBY: Katrine93
E-POST: Katrinepedersen@live.no


Når det gjelder e-post adressen min, er den for ditt bruk til hjelp om du har spørsmål eller kanskje noe du vil si meg, som du ikke vil si her på bloggen. For dere kan selvsakt spørr om ting under her, eller på enkelte av de andre innleggene. Men annbefaler her. Med mindre det har noe med design å gjøre. Men spørr også på "Katrine" om det kan være noe der. Men hvertfall, poenget var at jeg IKKE godtar fremmede på msn, så verdiløst å legge meg til.

Én herlige kommentar

MARTINE KLEMMETSEN:

25.sep.2009 kl.23:27

pena !

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits