>> IT'S NOT PMS, IT'S YOU BITCH

etyrh
kopiAlle har vel opplevd å bli dolket i ryggen når man minst venter det, eller plutselig se en helt ny side av en person som man ikke ventet. Det er ikke bare èn gang dette har skjedd med meg, og for hver gang møter jeg bare veggen enda hardere. Og er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det å ha en uvenner. Dermed skal man ikke si bort i fra at det er jeg som legger seg flat og ber om unnskyldning. Selvom ting skulle vært omvendt.

Her om dagen, ble jeg nok en gang overrasket av en negativ side hos en jeg virkelig ikke hadde trodd den skulle dukke opp hos. Og det til og med uten å ha gjort noe for det. Vel, at ting dukker opp når man minst venter det, kan jeg skrive under på. En liten forskjell som gjelder nå, er at jeg ikke kommer til å legge meg flat og be om unnskyldning. Er det noen som skal be om unnskyldning her, er det vedkommende som har gått bak min rygg og jugd meg midt opp i annsiktet om ting man muligens ikke spøker med. Og hadde det vært meg, ville jeg ha gjodt det så fort som mulig før alle får høre hvilken idiot jeg snakker om.

HAR DU NOEN GANG BLITT DOLKET AV EN VENN, HELT OVERRASKENDE OG KANSKJE UTEN GRUNN? ELLER SETT EN SIDE HOS EN AV DINE 'VENNER', SOM DU IKKE TRODDE VAR DER?
Jeg kjenner jeg blir irritert når jeg spørr dere om dette spørsmålet, samtidig som jeg tenker "er det seriøst mulig å bli så dum?".


Over til en annen ting som dere kanksje ser (?) så har jeg nok en gang byttet design på bloggen. Denne gangen er det noe enkelt, som jeg helt sikkert kommer til å bytte vekk igjen om en uke til. Jeg ble rett og slett dritt lei av det gamle designet mitt. Selvom jeg ikke hadde det en uke en gang. Jeg orket heller ikke stresse med å lage en header, selvom det utgir ganske mye av bloggen. Men jeg fant ingen passende bilder, og bloggen ble litt kul uten også! -Hvertfall etter min mening.


15 herlige kommentarer

malin

01.aug.2009 kl.18:31

Ja, jeg har også opplevd å bli dolket i ryggen av en god venn. Det er ikke noe hyggelig i det hele tatt.

AdibaSistah ©

01.aug.2009 kl.18:39

skjønner hvordan du har det, slike ting har nok skjedd et par ganger med meg, men jeg har lært og nå er jeg sta og gidder ikke å bry meg lenger. orker ikke å bruke tiden min på slikt tull, har andre ting å tenke på ;Pbtw du skriver ganske bra, og stilig design ;)

malin

01.aug.2009 kl.18:40

Så trist å høre, jeg syns det er helt forferdelig dårlig gjort av folk å gjøre slikt. Håper ikke det skjer deg flere ganger :)

saratran

01.aug.2009 kl.18:59

uffda.. har hatt sånne episoder selv jeg .

01.aug.2009 kl.19:14

Skjønner hvem du hinter til Katrine. Hun kan bare gå å legge seg. Det hun gjorde var bare idiotik, sjalusidrama og ikke minst, døds teit!! Syns det er bra av deg å stå på egne ben å drite i ho ;)

saratran

01.aug.2009 kl.19:14

sv; Da eksen min var i USA.Mente kompisene hans at jeg holdte på men en annen gutt. Så de begynte å snakke dritt om meg, og si alt til eksen min. Så han gjorde det slutt, så jeg fikk heller ikke forklare hvorfor og det alt!Men vi er nå bestevenner, han var en hærlig gutt, men han høre heller på ryktene..Kompisene hans var også kompiser av meg, så... jaja

KATRINE PEDERSEN:

01.aug.2009 kl.19:18

anonym: ehe. Sjalusi var det nok helt sikkert. Noe må det jo være :s Men jeg driter ikke i henne sånn sett. Men det er ho som skal si unnskyld til meg, ikke omvendt. For jeg har ikke gjordt noen ting, som du selv vet : p

biirte

01.aug.2009 kl.22:05

Det er leit og høre at du har blitt dolket i ryggen på denne måten! Jeg har også blitt det en del ganger, og det er overhodet ikke noe hyggelig! Men det er nok sjalusi og missunnelse som ligger bak, noe er det i hvertfall!

Eva-Margrethe

01.aug.2009 kl.22:21

Huff :( Det er ikke noe artig å bli dolket i ryggen av en venn ;/Har opplevd det selv.

Mathildene

01.aug.2009 kl.22:45

stakkars deg, jeg har ikke opplevd det selv men det er synd å høre om folk som har gjordt det...også bare et lite spørsmål: kan du forklare meg hvordan du får til å skrive innlegget ved siden av bildet? bare lurer, hadde blitt kjempe glad hvis du gadd! :))

Unni - Særpejenta

02.aug.2009 kl.11:45

ja, har opplevd det. Ho var den herligste jenta jeg kunne blitt kjent med, men plutselig forandret ho seg noe som jeg ble utrolig lei meg for!

Lene Duus

02.aug.2009 kl.15:33

jeg hater sånne mennesker :( grr...kjente jeg ble pissed off da jeg leste det ;ohåper det går bra med deg søta;*DIGGER DESIGNET DITT BTW :-D

Yvonne Nicole

03.aug.2009 kl.01:16

hater når slikt skjer .. har desverre opplevd det opptil flere ganger, noe som gjør at jeg har vanskelig for å stole på personer..

KATRINE HELLUM

03.aug.2009 kl.22:21

Hørtes ikke bra ut. Jeg ahr opplevd at jeg har sett en side ved en person jeg ikke har vist, å hatt folk som har gått bak ryggen, men det er jo bare sånt man ikke slepper unna lengre uansett. Men det høres ut som det som har skjedd deg er skikkelig ille. Vet ikke hva alt er men høres ille ut. Lykke til snuppa : )

Stine Sandberg

04.aug.2009 kl.15:48

Åh huff. Det er så jævelig irriterende når folk skal gjøre sånn!!!! Hvordan får du bilde sånn på siden av innlegget? :] Jeg er litt retard og skjønner ikke sånne ting av meg selv :]

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits