>> DANMARKTUR I BILDER

SØNDAG

cimg5507
kopi
Selvfølgelig var det første vi gjorde, å kjøre bort til Kristiandsand for å ta fergen derfra og videre til Hirshals. Typisk vår flaks, var den flere timer forsinket. Men, vi fikk kuponger på ca.100kr pga. forsinkelsen, dermed kunne den gjerne bare blitt litt til for min del.

cimg5513
På båten hadde mamma bestilt plasser på en restaurang, og selvfølgelig, som den ekte sørlendingen jeg er, var dagens 'frokost' allerede gjennomtenkt. Laks, peppermakrell, blåskjell, ferskvannskreps, sitron og grovbrød med smør. nam

'
cimg5514
Når vi endelig kom til Danmark, var det ikke mye å se til solen. Det var ikke så mye å se i det hele tatt egentlig. Alt var bare grått og flatt. Men gud så herlig det var å endelig være fremme!

cimg5517
Når vi endelig hadde fått dratt med oss flyttelasset inn på hotellet. Var selvfølgelig magen min sulten, igjen. Og, jeg hadde da selvfølgelig ikke annet å gjøre, enn å lage meg litt mat. (Beklager dårlig bilde kvalitet, blitsen var av)

cimg0555
kopi
Når magen endelig var stor og mett igjen, gikk vi selvfølgelig bort til badeland for å vise hvor flink jente jeg hadde vært til å spise mat. Dermed ble vi der i noen timer, og det var egentlig alt vi rakk før kvelden kom. (lillebror på bildet)

cimg5531
Eller, jeg rakk å ta noen bilder av meg selv uten mål og mening tilbake på hotellet, men ellers, kom kvelden fort og det tok ikke lang tid før jeg stirret i mine egne øyelokk.


MANDAG


cimg5550
Ny dag, nye utfordringer. Er det ikke det, jeg selv liker å kalle det? Man kan vel si det slik og. Men, noen som 'kjenner igjen' bilde? Ikke det? Hva med hvis jeg tok det som header, hadde lyst hår og var en av norges toppbloggere?

cimg5563cimg5575cimg5570
Shopping ble det også selvfølgelig i Danmark! Buksen er ny. Vero moda, 350kr. Begge t-shortene er også nye 'chanel' t-shorten er fra en jallashappe, husker ikke pris. Mens den andre toppen er også fra Vero Moda, 200kr. Må også tilføye at jeg allerede elsker buksa, og at jeg har vært på leting etter en slik i et par mnd. nå, uten vellykket resultat, før i går! Og jeg fant et magebelte som jeg selvfølgelig klarte å søle noe blått på, første dagen.

cimg5582
Jeg fikk også kjøpt meg et par nye sko igjen, på en dansk (selvfølgelig) skobutikk. 100kr. (SOMMERKUPP sier bare jeg, så ikke rart jeg kjøpte dem?) Også kjøpte jeg hårfarge som det endelig var på tide å kjøpe! Farger det ikke enda, venter til fristelsen øker litt til. Håret må uten tvil få samme farge som extensionsene mine igjen, slik at jeg kan begynne å bruke de utover høsten.

cimg5583
Glemte å nevne at vi hadde med gullet mitt til Danmark. Her ligger han og koser seg oppå baggen min. Er han ikke bare verdens peneste lille hund?

hirtshalsdk2005bytsca05
Siden ingen i familien min ville være med på kveldstur opp i tårnet (turist,turist, egentlig ikke men, siden vi er på samme plassen flere ganger i året føler jeg meg ikke helt som det), hadde jeg ikke annet valg enn å gå dit selv, alene. Dermed tuslet jeg gjennom er kaos av bukerser fra 2. verdenskrig, småkryp og ikke minst et kaos av stier.

cimg5623
Etter flere millioner trappetrinn, kom jeg meg endelig opp. Jeg må innrømme at jeg var litt stolt der jeg stod, flere meter over bakken, helt alene i egne tanker. Men høyeskrekk som en liten valp og parranoide tanker om at tårnet kom til å falle. Men, jeg klarte meg og fikk fisket opp kameraet og tatt noen bilder. Bildet dere kan se over er tatt ut over 'store' byen, Hirshals.

cimg5641
Se på hun der, oppi toppen av Hirshalsfyr, også så utrolig stolt. Ikke at det var så lett å ta bilder, så skyld på vinden. Forresten, det var noen dansker der opp som lurte på om jeg ville ta bilde av dem, og jeg skulle selvfølgelig knipse det bilde med en iPhone. Gjett hvor dum jeg følte meg når han forklarte for tiende gang og jeg som bare trykket på alt annet.(Du ser hotellbrakken jeg sov i bak, og noen bunkerser på andre siden)

cimg5665
kopi
Her sitter jeg, som en dust i trappa med selvutløser.

cimg5669
Jeg tenkte at når jeg først var der, kunne jeg utnytte tiden. så jeg prøvde å hoppe og ha det litt gøy som en liten tiåring der oppe, uten velykket resultat.

cimg5674
kopi
Den samme dusten, med den samme selvutløseren.

cimg5695
Ned fra tårnet, og på vei bort til hotellet møtte jeg selvfølgelig på selveste bukkenebruse gjengen. Og jeg begynte selvfølgelig å knipse i vei. Først av den minste.

cimg5702
Dermed av den mellomste, og den største like etter.

cimg5697
Så kom den store bukkenebruse, og skulle spise kameraet mitt.


cimg5712
Senere på kvelden etter et underlig møte med bukkenebruse gjengen, dro jeg med meg resten av gjengen ned for å spise på byen.

cimg5710
Og det vil si, hele gjengen. Dermed var hjemturen som en strek tilbake på hotellet, og sengetøyet ventet nok en gang.


TIRSDAG

cimg5717
Tirsdag, altså i dag, fikk jeg brukt opp resten av pengene. Og da mener jeg virkelig resten. Jeg har ikke så mye som 50 øre igjen en gang. Det pengene gikk til var forskjellige ting, slik som godteri, ny pengebok(<3), hvite oppbevaringsbokser og en liten ting til kjæresten min. Og alt dette, har jeg dessverre ikke bilde av.

cimg5725
Endelig, hjemme i Norge. Og noen bestevenner, kjæreste og ikke minst en seng som venter.


cimg5730
Meg og gullet (Happy) i bilen for bare noen drøye timer siden, endelig på vei hjem.

HVILKET LAND ER DET DU PLEIER Å DRA MEST TIL? slik som f.eks. jeg, så er det uten tvil Danmark. ELLER HOLDER DU DEG KANSKJE HJEMME FOR DET MESTE, MULIGENS PÅ EN HYTTE HØYT OPPÅ FJELLET?

18 herlige kommentarer

Smail

04.aug.2009 kl.20:12

Herlige bilder!

Marthe

04.aug.2009 kl.20:20

den buksa er syyykt deilig! :D

Marianne Monsen

04.aug.2009 kl.20:20

Så mange fine bilder! :)

LENE DUUS

04.aug.2009 kl.20:25

sv; selvfølgelig Katrine! det er ikke noe problem assa!:-Dmen hvilke farge skal du ha på den? :D

christinacb

04.aug.2009 kl.20:28

så koselig! Danmark er kos :)

Unni - Særpejenta

04.aug.2009 kl.20:38

mange fine bilder, så fint ut!Vi er også mye i Danmark! :)

synnee

04.aug.2009 kl.20:47

aw, ser ut som du har hatt en fin tur!

KATRINE HELLUM

04.aug.2009 kl.20:47

Så mange fine bilder, så koselig ut. Å det var pene bilder av det Katrine : D

04.aug.2009 kl.21:23

så koselig !!! du er pen hilsen amalie

KATRINE PEDERSEN:

04.aug.2009 kl.21:24

amalie: det var veldig koselig også! :-) takk, hyggelig å høre. Men syns ikke de bildene der var så heftig blinkskudd. Men det funker :-D Takk for kommentar!

solveigen

04.aug.2009 kl.21:55

MASSE HERLIGE BILDER DA!DANMARK ER KONGE! :D

elisabeth myklebust

04.aug.2009 kl.22:08

hørtest veldig koselig ut! :)

Charlotte

04.aug.2009 kl.22:10

njuuuuudelig bilder! ser ut som du har kosa deg! :-)

TRINE

04.aug.2009 kl.22:11

utrolig fine bilder! Jeg tror jeg så deg på båten btw! hvis du gikk med sånn hulletebukse?

CELINE DG

04.aug.2009 kl.22:12

nordnorge land.. haha neida =) må vel bli sverige tenker jeg.. bombe? veldig bra innlegg med mange fine bilder =)

KATRINE PEDERSEN:

04.aug.2009 kl.22:14

charlotte: tusen takk! koselig å høre! :-) jeg har koset meg, SKIKKELIG! :D

biirte

05.aug.2009 kl.00:49

Herlige bilder! :)Se ut som om du har kost deg masse :)

Ina

06.aug.2009 kl.16:45

Liker meg godt i Hellas og Frankrike:)Så ut som du hadde det kjempe fint:)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits