>> BLOGGANBEFALING; JONAS SANDVIK

Hei og hopp mine kjære lesere, som jeg nå er på vei til å gi vekk til Jonas. Dette er faktisk ikke noe han har nevnt selv og spurt om jeg kan gjøre, som jeg føler er litt typsik han(?). Men nok om det, poenget er det at jeg vil anbefale en gutteblogg. Noe det faktisk ikke er så mye av der ute, og et enda mindre anntall gode guttebloggere for den saks skyld. Men Jonas og jeg har vært gode venner siden slutten av barneskolen. Noen ikke fult så gode perioder, men det tror jeg er mer min feil. Tror (ehe, vet) han kanskje syns jeg kan være en smule irriterende av og til. Men, glem den tid nå. Jeg er verdens snilleste og koseligste jente den dag i dag!

Tørrprat nok en gang. Siden jeg ikke får en god start på poenget mitt som altså er anbefaling av bloggen til Jonas, begynner jeg like så godt rett på!

Jonas er en veldig hyggelig gutt fra samme sted som meg, nemlig sørlandspærla Risør. Han er så utrolig kul, at han blogger. Ikke bare blogger han for å blogge, men han blogger bra! Han har flere vidioblogger, som inneholder humor, selvfølgelig. -Det er jo Jonas vi snakker om. Jonas er også flink til å oppdatere. Om du vil besøke bloggen til Jonas, som jeg da selvfølgelig anbefaler deg til å gjøre, så trykk HER. Under kan du se en liten smakebit av en vidioblogg, som er en av Jonas nyligste oppdaterte. (Han nevner meg i den, vent til det kommer selvom den varer en stund)Jeg vurderer å ha 'blogganbefaling' en gang i mnd som jeg da oppdaterer ca. hver 1. Så hvis du er innteresert i det, og vil at jeg skal nevne DIN blogg, og vurdere den. Sleng igjen link i kommentarfeltet under her.


HAR DU EN GOD GUTTEBLOGG Å ANBEFALE? SLENG IGJEN LINK UNDER!

16 herlige kommentarer

Halala Amini

04.aug.2009 kl.22:05

Fin blogg og FINE bilder:OSnart begynner skolen igjen, gruer du også deg? for jeg gruer meg så sinnsykt!

SIndre Solum

04.aug.2009 kl.22:09

vel, meg! :D

04.aug.2009 kl.22:15

jonassssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

KATRINE PEDERSEN:

04.aug.2009 kl.22:16

anonym: ja, over kan du se jonassssssssssssssssssssssssssssss

Trine

04.aug.2009 kl.22:21

Han hadde en bra blogg! Men han har ikke blogget så lenge da?

victoria

04.aug.2009 kl.22:23

kuuuse.blogg.no! INGEN slår den. men jeg skal sjekke jonas sin sin du nevner det, og som du selv sier, så er det ikke mange gode guttebloggere ;)

KATRINE HELLUM

04.aug.2009 kl.22:35

Det hadde vert bra om du hadde gjort det. Har starta med det jeg også : DHvis du gjør det er jeg med hvertfall : D

Jonas

04.aug.2009 kl.22:47

Nå snakker vi KATRINE! :D:D Ikke lite mad fresht!:D:D KOngera!!!!

Jonas

04.aug.2009 kl.23:04

Foressten! Jeg er veldig innteresert i at du fikser litt på designet ;P Kan vel ikke akkurat skryte av egne kunnskaper! ;P

Marthe

04.aug.2009 kl.23:41

hei, jeg har utfordret deg på min blogg! : )

biirte

05.aug.2009 kl.00:55

Det hadde vært hyggelig om du vurderte min blogg! :) Uansett om det skulle være positiv eller negativt, jeg tåler og høre slikt! :)

synnee

05.aug.2009 kl.00:57

www.parkeringsplass.blogg.no

Katrine

05.aug.2009 kl.00:59

Jonas: ja, ikke sant, JONAS!! Men du må ha link til bloggen din i kommentartingen ;o skal hjelpe deg med design :') og for håpe statestikken stiger litt nå da :-D

Katrine

05.aug.2009 kl.00:59

victoria: JEG VET! :o de er virkelig flinke, og morsomme! Jonas er også en sånn morsomblogger, så verdt en tur innom!

LENE DUUS

05.aug.2009 kl.11:29

Sv tusen takk!www.leneduus.blogg.no

fredrik

05.aug.2009 kl.15:01

Meg :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits