>> GOD MORGEN NORGE (outfit)

Hei og hopp kjære Norge! I dag var det tidlig opp, jeg skal nemlig gjøre noe så gøy i dag som å stå vakt på trebåtfestivalen! Ikke alene, heldigvis. Det er med fotballaget, og mest sannsynlig skal jeg stå med Malin (vi har hvertfall snakket om det). Bestevennen min er selvfølgelig med meg hele dagen, knipse som jeg så fint kaller han. Snakker selvfølgelig om kameraet mitt. Dermed skal jeg prøve å få tatt noen bilder. Dagens outfit kan du se under, og mest sannsynlig blir nok den prydet med en lekker gulrefleksvest, herlig!

Jeg valgte å gå med 'peace and løøøv' øredobbene mine i dag. Jeg elsker dem, rett og slett (fikk dem i en sommerutgave av bladet topp). Jeg tror jeg rett og sett har vekket til live en liten hippie inni meg de siste ukene. Bursdagen min venter snart, og jeg vurderer å pynte alt av kaker osv med det kjente hippie tegnet, 'peace and love' (samme som på øredobbene mine) Ikke nok med det, men den nye favorittsangen min er hippie, litt hvertfall. Den er mixet sammen med trance, men den er hippie! Hør sangen under bildene! if your going to san francisco, be sure to wear some flowers in your hair...

cimg5875cimg5876cimg5882cimg5890


HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ TREBÅTFESTIVALEN I RISØR, ELLER I DET HELE TATT HØRT OM DEN? kanskje du skal i år? OG BOR DET EN LITEN HIPPIE I DEG?

4 herlige kommentarer

06.aug.2009 kl.11:23

søta

LENE DUUS

06.aug.2009 kl.12:00

du er så nydelig!

CELINE DG

06.aug.2009 kl.13:38

så stilig header du har nå :D hihi

julie

07.aug.2009 kl.13:01

fint ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits