>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 2)

cimg5967
Det første jeg gjorde, var å jobbe fra 14.30 til 19.00 i informasjonen til 'barnas trebåtfestival'. Der jobbet jeg sammen med noen andre herlige mennesker. Det vi hoder på med der er ikke så heftig mye, vi selger t-shorter (den du ser jeg har på meg), selger frukt også får man med en drikke på kjøpet og vi svarer på spørsmål. Jeg skal også jobbe der i dag fra 10.30 til 14.30 tror jeg det var.

cimg5959
kopi
Mens jeg jobbet og det begynte å bli litt stille, møtte jeg deler av familien min. På bildet over kan du bla. se fetteren min på litt over et år, utrolig søt!

cimg5977
Når jeg var ferdig med å jobbe, var jeg med tre herlige jenter fra Tvedestrand. På bildet over kan du se f.v. Linni og Jenny.

cimg5980
.. og Nora! Senere på dagen møtte vi masse andre folk, og vi gikk litt rundt forbi.

cimg5990
Etter at de tre herlige jentene hadde dratt, gikk jeg og bestevenninnen min Malin tilbake på cafeèn vi hadde vært på tidligere i dag. Der møtte vi mange andre folk, så vi slo bordene sammen og satt oss med dem. Det var også rett etter dette, at jeg klarte å miste mobilen min i do.

cimg5999
Senere på kvelden møtte jeg bloggkongen, Jonas. Dermed tok vi noen tullebilder.

cimg5998
Nok et bilde av meg og Jonas. Og jeg aner virkelig ikke hva jeg driver med. Prøver å være kul eller noe i den duren der.

cimg6009
Senere på kvelden forsvant veldig mange av de andre folka, så jeg og venninnen min Jane satt en god stund på en benk på torvet, så hvorfor ikke ta noen bilder? søtt.

cimg6029
Like før jeg skulle dra hjem, og det skjedde en del dramatiske ting (hør på filmen under), var jeg med de guttene her.

cimg6022
Og den tullingen her.


Hør på filmen over, og finn ut hva som skjedde etterpå. Hahaha. Sorry mongolid snakking, meg jeg måtte viske og jeg var skikkelig sjelven på hva mamma kom til å si, og hvordan hun kom til å reagere. Men hun bare lo av meg, og alt hun sa var bare "dette gjør du ikke en gang til, håper du har skjønt det nå".

cimg6037
Vell hjemme i senga, endelig! Og det var utrolig deilig å legge seg den kvelden.


Men kjære lesere! I dag kommer deLillos, flaut å si det, eller egentlig ikke, men jeg geder meg veldig mye. Kjæresten min kommer også, og han har jeg ikke sett på skikkelig lenge. Enda en god ting med i dag, er at Ida og Jane også skal sove hos meg! Og jeg gleder meg skikkelig! Men nå må jeg virkelig løpe, jobb om en halvtime og jeg sitter enda uten sminke!

LIKER DU DELILLOS, ELLER HAR DU VÆRT PÅ KONSERT MED DEM FØR?

8 herlige kommentarer

♥ Yu Lin

08.aug.2009 kl.10:20

Kjempe fine bilder :D nope, har ikke hvert på konsert med dem, hehe ^^

Kari

08.aug.2009 kl.10:29

har ikke vært på konsert med dem, desverre! digger de :)fine bilder =)

Christina

08.aug.2009 kl.10:30

Sv: Den er kjempedigg å gå i også, du burde virkelig kjøpe den! hehe. Tusen takk for fin kommentar :)

frkmirjam

08.aug.2009 kl.11:28

Her var det mange fine bilder! Har aldri vært på konsert med dem før, nei. :)

Monica

08.aug.2009 kl.12:33

hehe så koselig ut da

Tone

08.aug.2009 kl.14:32

Å jada, jeg har vært på konsert med de ;)

LENE DUUS

08.aug.2009 kl.19:53

haha, så fine bilder søta!

mrs. hvalross

08.aug.2009 kl.21:32

hahah, uff :p utrolig fine bilder da!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits