>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 3)

cimg6050
I går var jeg også på jobb ved informasjonen til 'barnas trebåtfestival'. Men en forskjell fra dagen før, var at jeg  jobbet fra 10.30 til 14.30, herlig! Dermed fikk jeg hele dagen til å gjøre hva jeg ville, og hva det ble til kan du finne ut lenger ned.

cimg6054
Når jeg var ferdig med å jobbe, var jeg med Nora en god stund. Utrolig koselig, hun er virkelig en herlig jente med et hjerte av gull. Vi kjøpte is og gikk litt rundt, og senere møtte vi kjæresten min Marius, og dermed Jane litt senere. En god venninne av meg som skulle sove hos meg samme kvelden.

cimg6049
Mens jeg og Nora satt og snakket om alt mulig og studde i oss litt is, var dette utsikten inn mot byen. Der også trebåtfestivalen var i full gang.

cimg6070
Nora, herlig! Virkelig en nydelig jente.

cimg6076
Marius kom, her er et bilde av oss så lenge solen skinte. I bakgrunnen ser du Espen.

cimg6080
Jane og jeg var på kino, sorry, men den var ikke _så_ bra. En eller annen skate film.

cimg6081
Kjæresten min knipser bilder av oss, heldigvis var det noe possetivt som skjedde der inne!

cimg6085
Digger Jane. Hun er en av de beste jentene jeg vet om. Du gjetter aldri hvor mange gode barndomsminner vi har sammen, og ikke minst hvor mange sprøe og gale!

cimg6092
Etter kinoen gikk vi ned på en restaurant like ved, og satt der bare. På bildet over ser du kjæresten min og tre rare andre folk. (kjæresten min med hvit genser, nam)

cimg6095
Bloggkongen Jonas, Ole Thomas og Gøran. SMIL

cimg6089
Thomas og Janepus. Senere på kvelden gikk vi rundt og møtte mange forskjellige folk.

cimg6122
Dermed kom deLillos konserten. Ble litt skuffa, siden det var mange 'ikke kjente' sanger. Men litt senere kom de kjente sangene, men da skjedde det også masse drama i byen.


Det var min dag i går folkens. Jeg beklager for at jeg har vært utrolig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, men jeg kommer til å ta meg tid til det i morgen. Det har bare vært utrolig mye de siste dagene ang. trebåtfestivalen osv. Men det er bare å kommentere, jeg svarer uansett! Så, jeg kommer til å annbefale flere bloggere fremover, så hvis du vil være en av dem, kommenter blogglinken din! Men nå må jeg nok en gang løpe, jeg har Jane på besøk (<3) og vi er på farten ned til byen for å møte Nora! Blogges, med flere bilder og opplevelser siden!

VAR DU PÅ TREBÅTFESTIVALEN?
noen gang hørt om det, eller kanksje vært der før?

6 herlige kommentarer

Solveigen

09.aug.2009 kl.14:39

jeg var der ikke men det så sykt gøy ut da :D

KATRINE

09.aug.2009 kl.14:42

Elias også :D heheFine bilder : D

Lene Duus

09.aug.2009 kl.14:53

arh, du er så søøøt! ;Dmen den lille båten på toppen der er så enig min ass,owww.leneduus.blogg.no

<3 Anita Sjøvoll

09.aug.2009 kl.15:06

Søta!

Kine alexandra

09.aug.2009 kl.22:01

Vi kjørte inn med båt og så litt, men var der ikke lenge i det hele tatt :)Du kan godt anbefale bloggen min, om du liker'n

Silje Sarah Marie

09.aug.2009 kl.23:54

har ikke vert der nei :)spørsmålsrunde på bloggen min.http://siljesarahmariee.blogg.no/1249846085_sprsmlsrunde.html

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits