>> SKATTEN MIN, VERDT MER ENN ALT GULL I VERDEN

Hallo alle herlige mennesker og ikke fult så herlige.

Bloggingen min har vært litt down'thumb de siste dagene, men det er pga. trebåtfestivalen som har vært i byen, der jeg også har jobbet. Dermed var det tidlig opp, blogge for sist dag, løpe avgårde på jobb og være ute til sent på kveld, dermed rett hjem i seng. Og samme rutine neste dag igjen. Men nå begynner dagene å bli litt rolige og akkurat nå i dette sekund, skal jeg svare på alle kommentarene som for lengst skulle vært svart på. Når jeg er ferdig med det, skal jeg stelle meg og opp til kjæresten min, og når kvelden kommer skal jeg på fotballtrening. Gleder meg veldig mye, så lenge det er første fotballtreningen etter sommeren. I tillegg får jeg ny drakt, til å spille ute på banen.

Akkurat nå sitter jeg i senga og blogger av gårde sammen med hunden min, Happy. Han er helt nydelig, og det er han du ser bilde av under. Bildet er fra i dag, og det er slik har ser ut nå. Trøtt og sliten, mens han ligger i sengen min og sover. Noe han har gjordt en god stund nå.

Det er sju dager til skolen begynner og ti dager til bursdagen min. Det er også siste mandagen i ferien min. Jeg begynner også å kjenne at jeg gruer meg litt til første skole dag, for denne gangen vet jeg virkelig ikke hvordan mennesker og fjes jeg vil se. Men jeg for bare håpe på det beste, jeg kom inn på førstevalget mitt, og hva er ikke bedre enn det? På tide at livet begynner.
cimg6129

HAR DU ET KJELEDYR DU IKKE KAN TENKE DEG Å LEVE FORUTEN? GRUER DU DEG TIL FØRSTE SKOLE DAG? SKAL DU PÅ NY SKOLE OG NYE FOLK? slik som meg, heldigvis er ikke _alle_ nye, jeg kjenner noen, i et lite undertall.

jeg skal fortsatt annbefale èn blogg i slutten av mnd. så sleng igjen blogglinken din, trekker den jeg liker best selvføgelig.

23 herlige kommentarer

Hanh :)

10.aug.2009 kl.14:31

Heisann :)Har du lyst på gratis gavekort? da kan du nemlig melde deg inn på:http://www.gratismakeup.no/Register.asp?r=112så tjener du poeng og så kan du velge deg ett gavekort fra kicks,h&m,nelly,makeupstore eller the body shop :) Veldig enkelt og jeg har fått ett gavekort derifra før :)

CELINE DG

10.aug.2009 kl.14:35

faktisk, marsvinet mitt betyr utrolig mye for meg! om han ikke er i buret er det noe som mangler.. gleder meg bare til å møte alle folkene jeg :D

Charlotte S.Eikrem

10.aug.2009 kl.14:37

aaw, so søt =)

Lene Duus

10.aug.2009 kl.14:39

Simba en pus jeg har han er så nydelig! beste pusen på jord!jeg gleder meg til første skole dag jeg:-D STRØMSBU HERE I COME!okei, jeg grugleder meg:Pwww.leneduus.blogg.no

Line M. Kirchner (:

10.aug.2009 kl.14:42

Katten min betyr masse for meg, aner ikke hva jeg skal gjøre uten han. Kom inn på førstevalget mitt jeg også, gruer meg til å begynne jeg også, men regner med det går bra etterhvet.((:

siw

10.aug.2009 kl.14:43

ja katten min : )) gruer meg til første skole dag, begynner på ny skole, med nye folk : o

Marianne Monsen

10.aug.2009 kl.14:54

For en utrolig søt hund! Jeg har også en hund, som jeg er utrolig glad i! Hun var forresten dødssyk rett før sommeren, og det var bare timer før hun ville dødd om de ikke hadde gjort noe. De reddet henne heldigvis, og hun begynner å bli mer og mer frisk etterhvert! Jeg har aldri vært så redd for å miste noe i hele mitt liv, hun er gull verdt!Gruer meg ikke særlig mye til første skoledag egentlig. Begynner på samme skole, bare ny linje. Gleder meg til å se klassene! Vet hvertfall at noen fra i fjor kom inn på samme linje som meg :-)

frkmirjam

10.aug.2009 kl.15:05

Jeg både gruer meg og gleder meg til ny skole, skal gå et år til på ungdomsskolen, jeg. :)

frkmirjam

10.aug.2009 kl.15:05

Jeg mente å si til nytt skoleår. ;L

siw

10.aug.2009 kl.15:08

sv; ja jeg har laget headerene:) Skal gå på påbygning : )

frkmirjam

10.aug.2009 kl.15:11

sv: Jeg tror det blir studiespesialisering, har lyst til å studere psykologi når jeg er ferdig med ungdomsskolen. Hvis ikke blir det musikk. :D

siw

10.aug.2009 kl.15:12

sv; takk : ) bruker photoshop : p

Line M. Kirchner (:

10.aug.2009 kl.15:18

sv. å, trist "/ jeg skal gå helse & sosial (:

Marianne Monsen

10.aug.2009 kl.15:26

SV: Jeg skal gå frisørlinjen :-)

(: engedal

10.aug.2009 kl.15:35

fortsetter med siste året på ungdomsskolen jeg (:kattene mine er utrolig brae!www.engedal.blogg.no

Lene Duus

10.aug.2009 kl.15:48

sv; hehe !^^ja det er synd ;o men vi ses jo sikkert til mandag da?! for vi skal sikkert samles eller noe?:D

Unni - foto & hverdag ✌

10.aug.2009 kl.15:51

jeg gleder meg faktisk til første skoledag, rart egentlig. Men fordi alt blir nytt så blir det gøy!kjempe søt hund :-)

Monica

10.aug.2009 kl.16:26

Herregud så nydelig :-) Jeg har også en hund jeg ikke kan leve uten, Golden Retriever..

Stine Sandberg

10.aug.2009 kl.16:39

jeg har en hund :] Utrolig glad i han. Hverdagene er virkelig ikke det samme uten den lille pelskladden. Jeg gru-gleder meg til første skoledag. Starter på VGS nå så det blir spennende!!

Kine alexandra

10.aug.2009 kl.19:09

Har en liten hund med navn Dina, er kjempe glad i henne! Første skoledag ja.. egentlig gruer jeg meg litt, men gleder meg mest :D

<3 Anita Sjøvoll

10.aug.2009 kl.22:29

sv; Takk for det :-D

Victoria

10.aug.2009 kl.23:28

Kunne ikke vært uten min lille BABY :)

fredrik

11.aug.2009 kl.23:23

Min! :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits