>> JEG HAR FÅTT DEN FINESTE KOMMENTAREN NOEN GANG

Kjære alle lesere, det går ikke ann å ha bedre enn dere!

I begynnelsen av bloggperioden min, kan jeg ærlig innrømme at det var litt uvell å dele så mye av livet mitt på en åpen nettside som alle kunne se på. Men den dag i dag, er tankegangen annerledes. Jeg elsker å blogge, jeg elsker bloggsamfunnet og jeg elsker leserene mine. Og ikke minst, så elsker jeg de herlige kommentarene jeg får av dere! Men i dag, fikk jeg en som skilte seg litt ut. Den var virkelig rørende, og jeg fikk den av en annen blogger, som heter Camilla.

''hei! jeg digger bloggen din og er innom minst 3 ganger om dagen! : ) lurte på om det er greit at jeg har den til vurdering på bloggen min? fint hvis du svarer innen i kveld på e-mail eller på kommentar på bloggen? men hvertfall, takk for at du lager en så fin blogg som jeg kan lese og bli inspirert av! : ) ''

Når slike herlige kommentarer oppstår, elsker jeg ekstra mye å blogge! Det gir virkelig inspirasjon til å fortsette. Å vite at andre folk leser bloggen min, og bryr seg om det jeg skriver. Og til og med gir inspirasjon til andre bloggere, er virkelig en herlig følelse! Tusen takk for at akkurat DU leser bloggen min. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på dere.

cimg6009
Jeg blir glad av dette bilde, og jeg blir glad av dere, leserene mine! <3

FORRESTEN, SALGSBLOGGEN ER ÅPEN. LINK FINNER DU PÅ MENYEN UNDER HEADEREN!
legg meg gjerne til som venn der.

8 herlige kommentarer

Kristin'marie

16.aug.2009 kl.20:06

Jeg skjønner hva du mener, fikk en kommentar her at jeg var så flink til å skrive, og han måtte lese innleggene flere ganger fordi han syntes det var så bra skrevet. Det er sånne kommentarer som for deg til å fortsette bloggingen. Stå på! :) jeg liker bloggen din

Unni - Særpejenta

16.aug.2009 kl.20:10

så søtt skrevet av ho, er ganske enig i mye av det for du har en kjempe bra blogg! :-D

Mari Johanne

16.aug.2009 kl.20:33

Helt enig :-)

Mari kit

16.aug.2009 kl.20:39

så nydelig skrevet :D

Ann-Charlotte

16.aug.2009 kl.20:58

Jah, helt enig. De er flinke til å fokusere på feil ting... Hatt en fin søndag?

camillagranvoll

16.aug.2009 kl.21:29

da har jeg skrevet om deg, så da kan du stikke inn og lese det ^^

camillagranvoll

16.aug.2009 kl.21:29

da har jeg skrevet om deg, så da kan du stikke inn og lese det ^^

Lene

17.aug.2009 kl.00:00

så koselig. Det var en flott kommentar det!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits