>> VIDIOBLOGG; FØRSTE SKOLEDAG

HEI OG HOPP ALLE SAMMEN!

Er sikker på at halvparten av dere ligger i senga og sover enda, men siden jeg har så lang skolevei, er jeg våken for lengst! Har til og med vidioblogget, og det kan dere takke Camilla for. Hun vurderte bloggen min så nydelig, at jeg fikk virkelig inspirasjon til å gjøre det!

Vurderingen til Camilla av bloggen min

Førsteinntrykk: Jeg digger headeren, den er utrolig søt, og inneholder både bilde, navn og adressen til bloggen. "Undertitlene" er bra at hun har, for da er det lettere å finne frem, til for eksempel salgsbloggen (som for øvrig er helt ny!). Hun har også en egen fane som heter Katrine, hvor hun forteller om seg selv. TOMMEL OPP! I tillegg til har hun en fane som heter design hjelp, og den har virkelig fått meg til å skjønne hva det er jeg driver med når jeg redigerer stilsettet på bloggen min. Jeg har lært noe, mens jeg har sittet foran pc-skjermen også. Det er ikke ofte!
Karakter: 6

Innholdet i tekstene: Hun skriver om sin hverdag, og det blir som en åpen dagbok. Den er veldig personlig og det gjør at den er interessant å lese. Hun skriver fengende, og har du først begynt å lese, klarer du ABSOLUTT ikke slutte!
Karakter: 6 

Bilder/videoer: Hun har masse bilder, men ingen videoer. Det hadde vært gøy om hun hadde kommet med video en gang. Bildene er veldig bra, og de er verken kornete eller uklare, hvertfall ikke som jeg har sett.
Karakter: 5

Min mening: Denne bloggen er bare helt fantastisk! Måten hun skriver på får jeg til å bli fanget, uten at jeg blir kjedet av å lese det. Utrolig bra! Jeg leser den 2-3 ganger om dagen, kanskje tilogmed fire

Totale stjerner: ******

STÅ PÅ VIDERE KATRINE, JEG DIGGER DEG!

Til alle dere andre, gå inn på:
www.tikroner.blogg.no

(til opplysning så har jeg ALDRI gitt 6 stjerner før, så dette er virkelig bra!!):

Også lastet hun opp et bilde av headeren min, hun syns den er så søt! Jeg er uenig, for er det noen som er søte her, så er det camilla! Bloggen hennes kan dere finne HER.


Men nå må jeg løpe! Håper vidiobloggen var ok. Jeg ante ikke hva jeg skal si, men etter å ha laget 6-7 stykker, samtidig som jeg stresser så mye som jeg gjør nå, måtte jeg rett og slett bare egge ut den!

VIDIOBLOGG; SKAL JEG HA MER AV DET? JA ELLER NEI?
skal du på skolen i dag? hadeeeeeeeeeeeeee

5 herlige kommentarer

KATRINE HELLUM

17.aug.2009 kl.10:00

Videoblogg kan du ha mere av ja : )Jeg starter ikke på skolen før til onsdagen.

A N D R E A M A R I E <3

17.aug.2009 kl.10:27

Ja, du er kjempe flink Katrine, håper du lager flere videoblogger :-)) Starter på skolen på onsdag jeg ; )

Kathe

17.aug.2009 kl.17:37

Ja, fortsett med videoblogg :D

fire

19.aug.2009 kl.21:00

ja til videoblogg! :D

victoriaaa

22.aug.2009 kl.22:38

JA, du er kjempeflink ! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits