>> SKOLEN ER TOPP, TRO DET ELLER EI!

Hei alle sammen!

I dag var det andre skole dag for meg, og allederde føles det ut som jeg har gått der i en uke. Jeg begynner å bli kjent rundt forbi på den avdelingen vi holder til på, og på kjøkkenet. På morningen i dag, trodde jeg hele verden skulle gå under. Jeg så på klokka, og den var 06.10. Dvs. at jeg skulle være ute av huset for 10 minutter siden så lenge det tar 15-20 minutter å gå til bussen. Hodet mitt ble tomt, og jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Så der stod jeg, i bare undertøy og uten sminke, helt irritert på seg selv for at jeg ikke hadde stått opp når klokka ringte. Men vil alle har vel tenkt en gang "bare fem" minutter til, også uten videre ble det mye mer enn fem minutter. Men kanskje ikke andre dagen på ny skole!

Heldigvis reddet mamma meg, og jeg rekk bussen. Jeg heiv på meg en bukse og singlett, tok sminke og kokketøy i sekken og løp ut til en snill mor i bare morgenkåpe. Dermed ble det skole i dag igjen. Og det er jeg veldig glad for. For som jeg sa i forje innlegg var det et par jenter som skilte seg ut fra klassen og som jeg gjerne ville bli bedre kjent med. Det fikk jeg oppfylt i dag, og har blitt litt kjent med en jente i klassen som heter Therese. Virker som en utrolig herlig jente. Og etter skolen, gikk jeg og Therese ned til byen føre hjemveien var rundt svingen.
arendalutsikt02
Utsikten fra skolen er virkelig herlig. Enda bedre er den fra klasserommet vårt!

HAR DU BEGYNT PÅ NY SKOLE, OG TRIVES DER? NOEN NYE KOSELIGE VENNER?

13 herlige kommentarer

Smiley

18.aug.2009 kl.18:29

Har ikke begynt på ny skole, ikke enda i hværtfall:)

: ) Anna Julie

18.aug.2009 kl.18:47

Så bra du er fornøyd med ny skole : )

ime

18.aug.2009 kl.18:53

Så bra du liker deg! Det er slik det skal være!

BIRGITTE

18.aug.2009 kl.18:53

begynner ikke på ny skole før til neste år, gleder meg allerede :)

Mari kit

18.aug.2009 kl.19:11

begynt på ny skole ja :D og trives kjempe godt! kjente mange fra før, men prøver å bli kjent med folk fra de andre klassene og de jeg ikke kjenner i min klasse. elsker å bli kjent med nye folk!

siwert ;*

18.aug.2009 kl.19:16

fin utsikt:)

KATRINE HELLUM

18.aug.2009 kl.19:27

Starter på skolen i morgen, tror det blir kjempe bra jeg : )

Unni - Særpejenta

18.aug.2009 kl.19:41

så bra at du har blitt kjent med en! har en kul klasse selv som jeg er fornøyd med :-D

Helene Grastveit

18.aug.2009 kl.20:17

Så bra å høre! : )Er på samme skole, men er jo litt koselig det da! : )

Helene Grastveit

18.aug.2009 kl.20:23

SV: Kan jeg skjønne! Og foresten, tusen takk : )Ja, sakket med henne, og det var helt greit, så Kathe og jeg kommer sammen kan jeg tenke meg ; D

Helene Grastveit

18.aug.2009 kl.20:44

sv: Så klart ikke ; )

Marte

18.aug.2009 kl.21:37

sv. Jaaa.. Liten for evig! :)Ja, jeg og syntes skolen er helt toppers nå!

EliseElvevold

19.aug.2009 kl.14:02

Kjempekul blogg. Det er spmrunde på bloggen min, håper du sender inn et par spm!!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits