>> TIDLIGE KVELDER NÅR VEKKERKLOKKA SKRIKER KLOKKA 05.00!

Hei igjen alle sammen!

Egentlig burde jeg vært i seng for lengst! Etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg vært helt slapp og forferdelig trøtt. Sov halve bussturen hjem, og en god del hjemme i dag. Senga skriker etter meg nå også, og det gjør egentlig fornuftigheten og. Så lenge jeg må opp rundt 05.00 i morgen tidlig, burde jeg løpe til sengs så fort som mulig. Dermed ville jeg bare si god natt, og håper alle får en fin dag i morgen! Bloggen går litt dårlig nå de siste dagene, men er så mye ang. skole osv. Skal virkelig ta tid til bloggen min så fort sjangsen byr seg! Men nå, er det senga sin tur.

cimg6491
Dagens outfit! Måtte bare slenge på meg noe i farten, heldigvis ble det ok!

cimg6469
Er det rart jeg allerede elsker skolen min? Her har vi fått en hel hau med rabattkuponger! Selvfølgelig smisket jeg med ALLE guttene i klassen, om å få de til h&m. Så, ehe. De kommer nok til å huske meg som ''kupongjenta'' elns, haha! Snille var de da, som ga dem til meg. En sånn kupong gir deg 50% på en vare fra h&m. Ellers har jeg fra jc og mye annet i den hauen der å!

natta bloggnorge! og misunn kupongene mine, haha!

3 herlige kommentarer

Vibeke

18.aug.2009 kl.21:41

Å, digger headeren din! :D

elisabeth myklebust

18.aug.2009 kl.22:45

så heldig du er! hvilken skoiler starter du på? :)god natt! :)

CELINE DG

18.aug.2009 kl.23:07

så deilig med sånne kuponger! :D god natt da =)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits