>> JEG SIER ALDRI NEI TIL EN NY VENN

cimg6550Videregående er bare helt herlig, eller hva jenter? Nå regner jeg med at alle som leser bloggen min kanksje ikke går der, dermed bare sier jeg gled dere! Og om det er noen som er ferdig, er jeg sikker på at dere har mange gode minner derfra! Regner heller ikke med at alle som titter innom er jenter heller.

Men uansett, i dag har det allerede gått en uke! Jeg trives mer og mer for hver dag som går! Og jeg begynner virkelig å bli glad i klassen min! Har blitt utrolig god venn med en herlig jente fra Grimstad som heter Therese (bildet). Hun er virkelig herlig, og vi har tydeligvis mye til felles! Til onsdag blir det f.eks vill shopping etter skolen, så håper jeg er rik innen den tid. Elsker virkelig å få nye venner, og Therese er selvsakt ikke den eneste jeg har fått denne uken, men den beste av dem! Og jeg er virkelig glad for at hun går i klassen min! Tvilte virkelig på klassen min i begynnelsen, men nå liker jeg den meget godt!

Om en liten halvtime skal jeg ha noen få jenter her, og vi skal feire bursdagen min. Dessverre fikk jeg ikke be alle jeg hadde håper, så beklager til dem. Vi for ta det igjen siden! Egentlig må jeg bare løpe av gårde å sminke meg ferdig. Bestevenninnene mine kommer tidligere, så vi blogges i morgen! Da kommer nok en del bilder fra bursdagen min også. Så ha en fin dag videre kjære lesere, og tusen hjertlig takk for alle gratulasjonene!LIKER DU Å FÅ NYE VENNER, FÅR DU OFTE DET? KANSKJE DU HAR BEGYNT PÅ VGS. SOM MEG, OG FÅTT EN NY VENN?Therese og meg. Gud for en nydelig jente!

11 herlige kommentarer

Sunniva

21.aug.2009 kl.18:00

elsker bloggen din :)sunnivaah.blogg.no

Unni - Særpejenta

21.aug.2009 kl.18:05

så koselig med ei ny venninne! :-DDigger klassen min og, alle er så kule :D

♦ sofie bj

21.aug.2009 kl.18:50

Jeg gidder og få nye venner :)

♦ sofie bj

21.aug.2009 kl.18:50

Jeg digger og få nye venner :)

Benedikte Bullshit

21.aug.2009 kl.18:51

Nye venner er bestandig stas :)

Karen Austenå

21.aug.2009 kl.22:20

Har fått mange nye venner jeg også, er kjempe koselig :-D

Janne Alice :)

21.aug.2009 kl.23:56

Elsker å få nye venner ! :-) Går ''bare'' i 9.klasse , og jegkom ikke med noen av veninnene mine fra barneskolen så jeg harblitt kjendt me mange nye folk i klassen , dritgøy :-) Vider-gående høres drittgøy ut :-) Håper du koser deg ! :D

Lene

22.aug.2009 kl.01:20

så kjekt da! jeg er ferdig, men syns d var morro og fikk mange gode minner ja =)

Hege

22.aug.2009 kl.01:55

Nye venner er KONGE! :-D

synnee

22.aug.2009 kl.10:06

ha en fin bursdagsfest da ; -D gleder meg virkelig til å komme ut av u skolen ..

KATRINE PEDERSEN:

23.aug.2009 kl.10:31

tusen takk alle sammen!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits