>> DAGEN I DAG

God morgen alle sammen! I dag er det søndag, og det vil si at det er ny skoleuke i morgen. Kunne skrevet dessverre, men jeg gleder meg faktisk! Ulempen er bare at vekkeklokka ringer klokka 05.00.

I dag skal jeg møte en herlig venninne fra Tvedestrand, og kanksje en i familien min. Men skal ikke si noe sikkert. Meg jeg gleder meg virkelig til å møte Nora, en herlig jente. Vi kommer nok til å tusle rundt i byen å kjøpe alt for mye is! Men akkurat nå sitter jeg oppe i stua, helt usminket og forferdelig. Klokka er halv ti, og jeg har vært våken i to timer allerede. Jeg får rett og slett ikke sove lenger. Og når jeg ikke får sove, hva er vel bedre å bruke tiden til enn å surre rundt på youtube? Haha, jeg fant den styggeste sangen om byen jeg går på skole i! Uff, syns det er dårlig inntrykk jeg å lage slike sanger. Også fant jeg en om Grimstad, rett og slett helt forferdelige sanger begge to!
HVA SYNS DU OM SANGENE? enig med dårlig inntrykk?

11 herlige kommentarer

rebecca

23.aug.2009 kl.09:47

faen for en stygg sang!
Jøss, må du opp så tidlig!? Tror ikke jeg hadde klart det engang, jeg : p

KATRINE PEDERSEN:

23.aug.2009 kl.10:05

rebecca: nei, er ikke akkurat den fineste jeg heller har hørt.

heeidi

23.aug.2009 kl.10:07

Stygg sang ass! : p

SILJE DERICHAM - BLOGGVURDERING

23.aug.2009 kl.10:29

sv: ja, den sangen er kjempe søt!! :)

kriistiinaa

23.aug.2009 kl.10:29

stygg sang

Siw Christina

23.aug.2009 kl.10:41

vii må finne på noe snart, søtaaaa

helene venås simensen

23.aug.2009 kl.10:53

sv: ååå tusen takk for det :)) kjempe fin blogg du har :)

Livecs ;)

23.aug.2009 kl.12:04

sv: tusen takk!

Helene Grastveit

23.aug.2009 kl.12:19

Ha en fin dag ! :-)

Helene Grastveit

23.aug.2009 kl.13:49

Ja, det er: 47 88 85 63 ; )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits