>> EN HERLIG MORGENDAG VENTER

I morgen venter verdens beste dag hittil denne uken! Jeg og Therese, en herlig jente i den nye klassen min, skal nemlig på shopping! Jeg har bestemt meg for å kjøpe iPod touch. Dermed skulle jeg trekke ut en av de som kommenterte på det forje innlegget, til å være heldig å få rabattkort på sessions med -100kr ved kjøp over 300. Og den heldige vinneren der er Marte. Grunnen til at hun vant, var fordi at 'kommentaren hennes traff hjertet mitt best'.

Akkurat nå sitter jeg hjemme klar til å hoppe i sengs, men først skal jeg nye stratosen min.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

NÅ SOM SKOLEDAGENE ER TILBAKE, NÅR PLEIER DU Å LEGGE DEG DA?

7 herlige kommentarer

Kari

25.aug.2009 kl.20:13

nå fikk jeg lyst på stratoooos!!

Vibeke

25.aug.2009 kl.20:14

Æsj, stratos..

♥ Yu Lin

25.aug.2009 kl.20:19

klokka 10 -__- nam, stratos :D

Vibeke

25.aug.2009 kl.20:20

SV: Nutrilett er digg! Haha, slankesjokolade ftw :D Neida, men jada, det går mye i Japp og New Engergi :)

Iromie Stephany Torgersen

25.aug.2009 kl.21:17

Jeg pleier å legge meg ved 9-10 tiden, ellers kommer jeg meg ikke opp!

KATRINE HELLUM

25.aug.2009 kl.21:37

Jeg prøver å legge meg før 11 for da klarer jeg å komme meg opp dagen etter, men legger meg noen ganger før hvis jeg er skikkelig sliten eller trøtt.

Janne Sirnes

27.aug.2009 kl.19:30

Mmmm , stratos er nam :-) Kos deg med den nye Ipoden :-D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits