>> YOU WERE MY EVERYTHING


I morgen blir det ny iPod, og da skal denne sangen over inn på den. Passer litt fint med en deppesang nå. Jeg er døds lei meg, helt uten grunn. Alt er bare helt jævelig. Selvom det ikke er det, jeg føler bare noe er feil.

Edit: Den vanlige down-thumb uka var på vei, altså mensensmerter.

3 herlige kommentarer

Oliveer

25.aug.2009 kl.23:09

Vet litt ossen du har det. Av en eller annen merkelig grunn hjelper det litt å høre på sånne deppesanger :)

NINA

26.aug.2009 kl.00:41

Hva har skjedd? :( Skjønner om du ikke vil prate om det. Er her for deg uansett hva det er!

linn kristine.

26.aug.2009 kl.07:32

hehe, sånt er helt vanlig:) er ofte slik selv også:P hehemen det går nok over søta:D:*

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits