>> ER MICHAEL JACKSON FORTSATT I LIVE?

Det har dukket opp en sjokkerende video på internett som flere hevder er Michael Jackson. Jeg tror ikke det er han. Jeg tror han er død, dessverre.

Siden Michael Jacksons død 25. juni i år har det blitt spekulert i om det hele bare er en bløff. Det er opprettet en egen internett side hvor det legges ut info om forskjellige steder Michael Jackson visstnok er blitt observert.

Tidligere i sommer ble det lagt ut en video der man ser at det som skal være Michael Jacksons kropp bevege seg når båren blir løftet inn i helikopteret. Men hvem vet? Media sier mye, det vet vi alle.
 HVA TROR DU? TROR DU HAN LEVER, ELLER ÌKKE?

dette er bare nok et 2pac dilemma spørr du meg.

13 herlige kommentarer

Charlotte S.Eikrem

28.aug.2009 kl.08:57

Han e død.. sånn e de bere, va akk de samme styre når Elvis døde...

werachera

28.aug.2009 kl.09:04

wwww.werachera.blogg.no - Stadig nye og flere konkuranser! Vinn bl.a Chanel, Ed Hardy, d&g og mer. Følg med!

Ann-Charlotte

28.aug.2009 kl.09:49

Samme syr hver gang en popstjerne død. Det der kan jo være en film fra tidligere, så jo ingen båre ble båret, bare en mann som gikk ut av en bil.. =/

Ann-Charlotte

28.aug.2009 kl.09:53

Du lille venn. Du må ikke tro alt du ser. Se her du. Svaret på filmen du akkurat la ut. http://www.youtube.com/watch?v=NDrgiDRxstw&feature=related

Kristina S-Pettersen

28.aug.2009 kl.10:14

han er nok død..

MARITA GUNDERSEN

28.aug.2009 kl.12:46

er bare slemt om han fortsatt lever , alt det oppstyret for familien osv. Han er nok død , som ann-charlotte sier, så er det nok en film fra tidligere , kanskje han ble gjemt der pga mediane var etter han. Media prøver jo alltid å få nye spekulasjoner.

Elena

28.aug.2009 kl.13:05

Det er bare drøyt å påstå han lever, ihvertfall når hele verden så Jackson-barna gråte over faren sin.

elisabeth myklebust

28.aug.2009 kl.16:19

jeg tror han er død. Er ening med de over her :p

mette krågå

28.aug.2009 kl.22:27

Jeg er veldig enig med flertallet her. Jeg tror han er død, og jeg hadde begynt å le om det skulle skje at han levde og en dag kom tilbake. Da skjønner jeg ikke alt det styret med enbegravelse og sånn. Jeg blir så usikker av all media!

palli

28.aug.2009 kl.23:52

han lever han lever, vi spiste burger i går på videon sammen : )

KATRINE PEDERSEN:

28.aug.2009 kl.23:53

palli: hahahaha!

Joachim

28.aug.2009 kl.23:54

HAHA palli

29.aug.2009 kl.12:31

Han er nok død

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits