>> TIPS OM DU VIL HA SUNNERE SPISEVANER

For to uker siden ville jeg ha sett på meg selv som en av de mest usunne jentene i hele landet. Men den dag i dag, gjør jeg faktisk ikke det lenger! I steden for å løpe innom butikken for å kjøpe den største sjokoladen jeg ser, tar jeg helle runden rundt til fruktavdelingen og kjøper en pose med det som måtte friste der! Eller kanskje en nøttepose uten salt eller andre tilsettningsstoffer.

Dermed tenkte jeg at jeg kunne dele noen av ''tipsene'' mine til dere, om hvordan man lett kan legge om spisevanene sine:
- Kjøp frukt i steden for godteri! Enkelt, godt og mye billigere. 
- Hvis du har sug i magen på noe å tygge på, kjøp nøtter eller tyggis! Det tar vekk søtsuget med en gang.
- Om sjokoladesuget er altfor stort, prøv heller å kjøp mørk sjokolade. 
- Spis regelmessig. Enkelt og lett, kanskje ha en yoghurt eller minigullerøtter i veska/baggen?
- Lyst på et glass melk en dag? Gå for ekstra lett!

sunteple

HVORDAN ER SPISEVANENE DINE? ''FØLGER'' KANSKJE DU NOEN AV TIPSENE OVENFOR? ELLER BRYR DU DEG KANSKJE IKKE SÅ MYE OM HVA DU PUTTER I DEG? 

12 herlige kommentarer

Trine

30.aug.2009 kl.15:52

frukt og grønt er IKKE mye billigere enn sjokolade :p

helene venås simensen

30.aug.2009 kl.15:54

det var ikke dumt. kanskje jeg skal prøve :)
Bra tips! Jeg følger de litt ja. Prøver så godt jeg kan å spise sunt, hvertfall i uken. Kjøper frukt eller fullkorns kjeks i stedenfor snop.

Unni - Særpejenta

30.aug.2009 kl.15:58

Bra tips :-DHar faktisk blitt mye sunnere etter at jeg begynte på skolen igjen. Spiser mye mer frukt og mye mer sunne middager :D

Malene - Got to love it

30.aug.2009 kl.16:08

Skulle til å si det samme som Trine. Frukt og grønt er IKKE mye billigere enn godteri. Men greia er den at vi burde velge å betale mer for å holde kroppen vår sunn :)
Har hørt din venninne synge. Veldig bra, men skal hun være med på jeg ha video og live med henne...Klem..

Katrine

30.aug.2009 kl.19:03

Trine: Jo, hvis du kjøper et par pærer elns. I steden for en vanlig midium sjokolade, så er det det :)

Malene - Got to love it

30.aug.2009 kl.19:50

sv: joda, selvsagt. Om du kjøper et par slik som du gjør da blir det billigere :) Men nå tenker jeg til en familie liksom. Det er bra dyrt for frukt og grønt. Men greia er jo den at vi bruker flerfoldige penger på materialistiske ting, men å burke mye penger på å holde kroppen vår i form gjør vi ikke. da syns vi det er dyrt :P haha

fire-jentene

30.aug.2009 kl.20:00

takk for tipsa :)

Malene - Got to love it

30.aug.2009 kl.20:44

sv: hehe ja :DTusen takk søta :d

Marilyn

31.aug.2009 kl.00:54

Mine spisevaner er..err.. vel ganske så forstyrret.Jeg er skadelig opptatt av hva jeg putter i meg dessverre.Men når sant skal sies, så har jeg anoreksi/bulimi :/

KATRINE PEDERSEN:

31.aug.2009 kl.00:58

fire-jentene: null stress! hehe : )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits