>> VIDIOBLOGG

.. fra kano.blogg.no selvfølgelig! Men den er fra fredagen, da jeg hadde bursdagsmiddagen min. Jeg filmet litt selv også, og skulle prøve meg på egen vidioblogg. Men hele datamaskinen min nektet, derfor legger jeg inn den de laget. Noe som også er en annbefaling, for de er virkelig flinke til å lage vidioblogger!VIDIOBLOGGER DU OFTE? HAR DU EN VIDIOBLOGG Å ANBEFALE MEG?
Og selvfølgelig, hva syns du om vidiobloggen ovenfor som de hadde laget?

4 herlige kommentarer

Helene Grastveit

30.aug.2009 kl.22:14

SV: Hadde det koselig med deg å! : )

Hanne Madeline

31.aug.2009 kl.00:05

sv: takk! :)supersøt start på videoblogg! "hei bloggeeen"

fire-jentene

31.aug.2009 kl.17:11

vi videoblogger :)

MariannMix

31.aug.2009 kl.22:13

Takk du og :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits