>> DU ER IKKE DEN DU EN GANG VAR, ELLER ER DET MEG?

Savner den tiden vi hadde sammen, og alle minnene våre. Jeg trodde aldri ting skulle bli sånn som nå, men dessverre ble det slik. Vi hadde det så utrolig gøy sammen, du aner ikke. Nå kan jeg ikke huske sist, mens før var det annen hver dag. Du var alt for meg, du var en av de beste og den jeg så opp til over de fleste. Du var virkelig en jeg kunne komme til, uansett om det så var av de teitese ting. Du tok meg i mot med hele ditt hjerte, mens nå er jeg heldig om jeg i det hele tatt får et hei. Du er ikke lenger den du en gang var, eller er det meg? Jeg vet ikke lenger, vet bare at jeg ikke vil miste deg. Kunne ønske ting var som før. Men livet går videre, er det ikke så de sier? Det virker hvertfall sånn på dere. Enkelte personer jeg har kjent i flere år, som den dag i dag bare går rett fordi meg på gaten uten å så si hei en gang. Er det til så mye bry, å være litt hyggelig?

HAR DU NOEN GANG MISTET KONTAKTEN MED EN GOD VENN,
SOM VAR NOE DU ALDRI HADDE TRODD KOM TIL Å SKJE?

Edit: Det viser seg at dette innlegget gjelder enda flere enn jeg hadde håpet, dessverre pb.

4 herlige kommentarer

Kari

31.aug.2009 kl.22:23

ja, har det..

Julie : ))

31.aug.2009 kl.22:46

konkurranse på bloggen min + premie

Marie Holmström

01.sep.2009 kl.01:01

Det der har jeg opplevd før . Det er trist . Men du får trøste deg med at du garantert får nye venner, eller kansje får god kontakt med de igjen :)

linn kristine :- )

02.sep.2009 kl.15:00

du er så søt katrine:)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits