>> KONKURRANSE ANG. POLYVORE.COM

Hei og god natt alle sammen! Nå har jeg holdt meg våken alt for lenge, bare pga. den søte konkurransen til Julie! Den går nemlig ut på noe så enkelt å gøy som å sette sammen en egentlig liten kreasjon på polyvore.com. Tenkte kanskje det kom til å gå unna som bare det, men nå har jeg sotte her i flere timer. Tenkte at når jeg først skal gjøre det, kan jeg prøve å gjøre det bra. Vel, dere for si selv hva dere syns! Og ikke minst om dere tror jeg har vinnersjangsen med meg.

aaaaaaaaaaaaaa

2 herlige kommentarer

Julie : ))

01.sep.2009 kl.07:47

kjempe fint katrine

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits