>> SJALUSI: NOE AV DET VÆRSTE OG VANLIGSTE I ET FORHOLD

Å gå fra å være søt pike til et sjalusimonster fra helvete, er ikke lange veien. Men alle har vel en eller annen gang vært litt sjalu og kjent følelsen av en vond klump som vrir seg i magen når en du er glad i (kjæreste, venn eller venninne) gir mye oppmerksomhet til en annen enn deg.

Jeg er en person som lett blir sjalu. Jeg var det hvertfall. I begynnelsen av forholdet til meg og kjæresten min, kunne jeg bli sjalu bare han ga klem til en annen jente, snakket med en annen jente på msn eller f.eks fikk brev på nettby "du var fin". Sistnevte burde jeg heller ta som en komplemang over at noen syns kjæresten min er fin. Men her snakker vi sykelig sjalu, noe som ikke er bra for et forhold. Andre ganger har man grunn til å være sjalu. Krysser han/hun grenser (som dere kanskje har blitt enige om på forhånd), eller forsøker med vilje å gjøre deg sjalu, bruker ubeskrivelig mye tid sammen med en annen jente ? eller er utro, så er det bare å pakke snippesken hans og be ham komme seg av sted. Men det skal være lov til å ha andre venner å være seg selv. Om sjalusien til f.eks partneren din går så langt, at det både ødelegger vennskap og væremåte, burde noe gjøres før alt blir galt. Jeg har vært igjennom slikt selv, og vet hva jeg snakker om. Er det virkelig verdt å miste bestevennen sin eller kjæresten pga. en liten sjalusibagatell? Personer som fort blir sjalu, burde lære seg å stole mer på partneren din og ha et godt selvbilde til seg selv.
sjalu518249p

BLIR DU FORT SJALU? fortell om en episode du ble sjalu! gjerne anonymt og om du vil.

11 herlige kommentarer

martej

07.sep.2009 kl.21:11

jeg blir fort sjalu, ja!

MARITA GUNDERSEN

07.sep.2009 kl.21:20

jeg må vel innrømme at jeg kan bli fort sjalu,

er bare sånn små ting , som du nevner, kommentarer fra andre jenter.

jeg husker jeg ble veldig sjalu når eksen min hadde ei bestevenninne, (helt greit det siden de var det lenge før vi ble sammen) men noe jeg ikke likte, var at han ikke fortalte meg sånne ting som berørte han, men det gjorde han til henne.

Så jeg var sjalu på den måten.

rokaia

07.sep.2009 kl.21:20

jeg trudde en gang at eksen han bare var venn med jenter men til slutt fikk

jeg vite og SE at han var utro men jeg var fortsatt dum og hørte

på de dumme undsyldingene hans.

rokaia

07.sep.2009 kl.21:21

det hadde vell ikke så mye med det og gjøre ellr? xp

anonymus

07.sep.2009 kl.21:24

jeg blir sjalu for ingenting, slik som de punktene du nevnte ovenfor..

Therese

07.sep.2009 kl.21:38

Jeg VAR sykelig sjalu før, men så lærte jeg meg og ikke bekymre meg over småting, og nå er jeg

nesten ikke sjalu ;) Det handler om tillit, og mennesker som ofte bruker lengre tid på å stole

på noen, er som oftest de som er sjalu :)

Helene Grastveit

07.sep.2009 kl.22:04

Ja, det blir jeg : P

henrietteer

07.sep.2009 kl.22:26

blir det ja :p

Silje Gustavsen

07.sep.2009 kl.23:15

Blir ufattelig fort sjalu , eg og kjæresten min har vært sammen i 4 år , og vi begge er nesten like sjalue.

Men på en merkelig måte er det noke vi takkla bra og ler av :)

KristineBentsen

08.sep.2009 kl.08:30

Blir vel kanskje det ja :)

DeadByDawn

08.sep.2009 kl.11:16

Sv: Takk skal du ha for flott kommentar=)

Jeg blir foresten veeeldig fort sjalu.. :P

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits