>> øyne kan gråte, munnen kan le, men et knust hjerte kan man aldri se.

Jeg kunne ha skrevet i vei om hvor forferdelig jeg har det, og hvor lyst jeg bare har til å dø. Men det ville nok ha vært for uinteressant for de fleste, dessuten har jeg ingen emosjonelle innlegg i bakhodet i dag. Ikke enda hvertfall. -Neida kjære lesere. Jeg har det fint, kan hvertfall ikke ha det serlig mye bedre. Klart et par småbagateller kunne ha vært ordnet opp i, men slik tilstanden er i dette sekund, har jeg det virkelig fint. Akkurat nå har jeg huset for meg selv og det vil også si fjernkontrollen for meg selv! Planen de siste timene for dagen er å mixe noe godt på kjøkkenet og rett og slett nyte resten av dagen. I morgen skal jeg på landskamp, så kryss fingrene for at Norge vinner! Hadde virkelig vært kjipt å dra fra sørlandspærla Risør til Oslo øst, å tape.

cimg6893
Slenger inn et bilde fra i går når Jane, Simen og jeg var ute og drakk kakao. Hyggelig!

HVORDAN HAR DU DET FOR TIDEN? fint, dårlig, uhyggelig eller trist? Kanskje mistet kjæresten din, eller fått en? Hva med en forferdelig bestevennkranglel eller kanskje du har fått et nytt familiemedlem? Kjør på og kommenter om hvordan tilstanden i livet ditt er akkurat NÅ.

12 herlige kommentarer

caroline

08.sep.2009 kl.20:34

jeg har det ikke så bra. bestevenninnen min svikter meg totalt og går bak ryggen min å sier mye dritt om meg osv. mens når jeg ser henne face 2 face, later hun som ingenting og at alt er som før. hun har forandret seg så sykt, er skikkelig trist, for hun er virkelig en herlig jente! hun var hvertfall

08.sep.2009 kl.20:37

Kaotisk,men samtidig veldig fint...

Hjeper ikke syte,og syns synn på seg selv hele tiden.Selv om tilstanden sier en kunne hat lov til det.

Har familie som bryr seg,og jah i det heletatt.

Livet blir hva man gjør det til selv..Det er så bra det kan være.

SILJE DERICHAM - BLOGGVURDERING

08.sep.2009 kl.20:38

jeg har det sånn midt på treet nå.

er utrolig stresset pga. noen familieproblemer og er usikker på hva som skjer med en gutt jeg holdt/holder på med.

hehe :)

KATRINE PEDERSEN:

08.sep.2009 kl.20:40

Caroline: uff, jeg vet hvordan det er når det kommer til bestevennproblemer. Har mistet flere enn en. Er ikke sikker på om jeg har alle på samme hånd en gang. Men min situasjon er litt som din, dessverre. Håper virkelig det blir bedre for deg! Og bare prøv å få tak i henne osv. Ha en skikkelig samtale om det, og dermed se om det fortsetter. Fortsetter hun da, legger hun opp til det selv. Og du prøvde i det minste. Venner som bare baksnakker hele tiden, er dessverre ikke noe å samle på. Men lykke til !

KATRINE PEDERSEN:

08.sep.2009 kl.20:41

Anonym: Fin kommentar, jeg er enig :) Men av og til kan uventete ting skje, som man ikke har lakt opp til selv i det hele tatt.

TheDamnKid

08.sep.2009 kl.22:15

livet mitt er utrolig kjipt.. du kan lese om det i det siste

innlegget mitt.

TheDamnKid

08.sep.2009 kl.22:29

SV: tusen takk for kommentaren og virkelig det er så utrolig

herlig å vite at man ikke er alene. at det er fler en oss som

har opplevd det samme, men som ikke tørr å si det til noen.

jeg har ikke engang fortalt kjæresten min om alt dette fordi

jeg føler meg så utrolig heldig som har en så bra gutt som han.

er liksom så vondt for meg å vite at han kan alt, men ikke jeg.

kristinefargerik

09.sep.2009 kl.03:46

Uff høres ikke bra ut.. Håper ting ordner seg for deg, slik at humøret blir bedre <3

09.sep.2009 kl.11:58

kul du er da

KAROLINE

09.sep.2009 kl.12:01

åh, fikk lyst på kakao når jeg så bildet!

bra at du har det fint :-D Jeg har det også ganske fint, men kunne hatt det enda bedre hvis jeg hadde hatt en lommebok som aldri gikk tom! hihi

ane

09.sep.2009 kl.12:02

JEG HAR DET HELT TOPP :-DDDDD

Katrine

11.sep.2009 kl.09:19

anonym: thomas ?

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits