>> SANGEN DU FÅR PÅ HODE (anbefaling)Jeg tuller ikke, denne sangen er en av de kuleste jeg har hørt på lenge! Therese viste den til meg i dag til morningen, og den har så si spilt siden da. Jeg digger den rett og slett, men dessverre er det en sånn sang man fort blir lei av. Men kos dere med vidioen og sangen enn så lenge, + del deres mening!

HVILKEN SANG ER DIN FAVORITT AKKURAT NÅ FOR TIDEN?
trenger musikktips, så kom igjen og kommenter!

7 herlige kommentarer

(: engedaal

11.sep.2009 kl.13:23

TOP 3 [:

jason derulo - watcha say

black eyed peas - i gotta feeling

maino ft. T-pain - all (of) the above

BIRGITTE

11.sep.2009 kl.13:44

alt av "cute is what we aim for" :D

Espen HK

11.sep.2009 kl.17:01

Muse - Falling Away with You

Coldplay - Swallowed in the Sea

Kaizers Orchestra - Resistansen

Skambankt - Dynasti

sofipusi

11.sep.2009 kl.21:11

DEN SANGEN VAR RÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!

marie

25.sep.2009 kl.12:54

cobra starship ft. leighton meester - good girls go bad

Katrine

25.sep.2009 kl.22:20

sofipusi: hehe, så bra! :-D

KATRINE PEDERSEN:

25.sep.2009 kl.22:39

marie: takk, sjekker den ut! : )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits