>> DU ER EN AV MINE ALLER BESTEVENNER, VET DU DET?

Jeg er så utrolig glad for at jeg er vennen din. Du aner virkelig ikke. Du er helt herlig, og virkelig en jeg kan stole på. Bedre venn enn deg skal man virkelig lete lenge etter. Du er der alltid for meg, og får meg på godt humør uansett hvilken situasjon det er i. Jeg er virkelig glad for at jeg har en så god venn som deg, og ikke mist at jeg har blitt kjent med deg! Håper du alltid vil være vennen min. Du er uten tvil en av de menneskene jeg har åpnet meg mest for, og en av dem jeg setter mest pris på her i verden. Jeg stoler virkelig på deg, og er glad for at jeg har en jeg virkelig kan fortelle alt til. Håper vennskapet vårt aldri tar slutt.♥ love your bff, foxy.

megogstami

Hvorfor er du så herlig? Er virkelig glad for at det finnes mennesker som deg.

HAR DU EN GOD VENN DU VIRKELIG SETTER PRIS PÅ? OG MENER DU AT JENTER OG GUTTER KAN VÆRE BESTEVENNER? En av guttene diskuterte det etter fjerde time i dag, han drev og hadde forskjellige meninger ang. det. Lurer på hva deres meninger der ute også er. Min er hvertfall uten tvil JA.

8 herlige kommentarer

(: engedaal

11.sep.2009 kl.13:39

amalie er min aller beste venn (:

gutter og jenter kan være bestevenner, ja!

BIRGITTE

11.sep.2009 kl.13:45

gutter og jenter kan være bestevenner ja :)

Kari

11.sep.2009 kl.14:55

gutter og jenter kan være bestevenner uten problem :)

thao t.

11.sep.2009 kl.15:01

Jaa. :D Det er alltid kos.

kristinefargerik

11.sep.2009 kl.18:23

For et fint innlegg :) Heldig du er som har en slik venn!

Bestevennen min er en gutt, så ja - det synes er fult mulig :)

charlotte

11.sep.2009 kl.19:41

så nydelig bilde av dere!

KATRINE PEDERSEN:

11.sep.2009 kl.20:02

charlotte: takk søtis!

amal

12.sep.2009 kl.21:47

søtt innlegg ! : )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits