>> AP VANT, OKEI. HVEM BRYR SEG?

Greit, jeg skal ikke si at jeg bokstavelig talt ikke bryr meg om at arbeider partiet vant. Men jeg er ganske så lei av å lese og høre om det overalt. Ekstra dumt blir det når fjorten åringer som langt er langt i fra stemmerett begynner å si hva man skal stemme på. Selvfølgelig kan man ha egne meninger og oppfordre folk, men når man er fjorten år og begynner å snakke som om man skulle ha vært politiker selv, blir det bare dumt i mine ører. Selv jeg vet ikke stort. Kan et par ting, og det er om Frp. De ville ha billigere sprit og fjerne plomba på mopedene. Og hvor seriøst er det? Nei, ikke stort hvertfall. Men nok om politikk, jeg vil ikke ha en blogg som står masse sånt på!

Det jeg egentlig skulle si til dere, mine kjære lesere. Er det at jeg har masse bilder og gøye ting å fortelle. Men selvfølgelig klarte jeg å glemme kameraet mitt, så veninnen min som jeg var med i går har alle bildene. Men de kommer så fort som bare det når hun sender meg de. Kanskje en vidioblogg også? Mest sannsynlig kommer det i kveld.

Vel, i morgen blir det nok ikke mye blogging. Jeg skal nemlig besøke kjæresten min å se hvordan han har det i det nye huset. Det stemmer, det nye huset. Han har nemlig flyttet fra Tvedestrand til Vegårshei. Og i mine øyner er det en temlig forskjell. For dere som ikke har peilig på stedsnavn, legger jeg ut to bilder under, et fra Tvedestrand og et fra Vegåshei. Men jeg gleder meg veldig til å se gutten min igjen, og selvfølgelig se hvordan de har det der inne, i skogen.

TVEDESTRAND:
tvedis
Her bodde kjæresten min. En herlig liten by med liten tilgang til alt. Jeg kommer til å savne å være sent ute med han, gå igjennom småsmugene i byen mens jeg holder han i hånden og jeg kommer til å savne at det går buss ca. en gang i timen!

VEGÅRSHEI:
img0420756446
Hit har hal altså flyttet. Ikke direkte på denne veien, men på et sted på Vegårshei som heter Ubergsmoen. Ikke at det sier så veldig mange av dere så mye. Men der er det altså skog, skog og atter skog. Elg i hagen og buss to ganger om dagen. Vel, for bare håpe det beste.

ANG. VALGET SOM AKKURAT VAR, HVA ER DIN MENING? OG STEMTE DU?

EDIT: Les hele teksten før du kommenterer, og ikke døm ut i fra overskriften. Og selvom jeg bruker en fjortenåring som eksempel, betyr det ikke at hun var fjorten, eller at alle som fjorten er sånn.

19 herlige kommentarer

Nora Alexa

15.sep.2009 kl.19:31

Eh, noen bryr seg litt om landet sitt og ting rundt seg... :)

Kari

15.sep.2009 kl.19:31

jeg bryr meg!! jeg stemte AP i skolevalget, men har jo ikke stemmerett så stemte ikke ellers ;)

Julie : ))

15.sep.2009 kl.19:32

vi hadde sånn rar skolevalg ting tang , lærerne hadde laget skikkelig big deal ut av det og saker

♡tanja

15.sep.2009 kl.19:35

jeg kunne vel egentlig ikke tenkt meg å skrive på bloggen min "hvem jeg skulle stemme på, om jeg skulle stemt". det er ikkenoe vits for meg, ettersom det er fire år til jeg skal stemme uanz. men det er helt okei for meg at folk sier hva de ville stemt :))

jeg har vært i tvedestrand en gang, det er så søtt lite sted : D

15.sep.2009 kl.20:07

hahahahahah har han seriøst flytta til heia? xD

KATRINE PEDERSEN:

15.sep.2009 kl.20:08

anonym: ehe jaaa

Beate <3

15.sep.2009 kl.20:08

jeg bryr meg:)

15.sep.2009 kl.20:09

eeeh liker du det ikkje ??

KATRINE PEDERSEN:

15.sep.2009 kl.20:11

anonym: jojo! :-) Har virkelig ikke noe i mot det jeg. Men tror det kommer til å bli veldig uvant med det første, men ting ordner seg vel. Tror det kan bli temlig koselig der oppe i skogen! Hehe :-)

15.sep.2009 kl.20:12

caaaaaaaareee ------________--------- neida... heheh

KATRINE PEDERSEN:

15.sep.2009 kl.20:14

anonym: wtf? :p hvem er du ?

15.sep.2009 kl.20:17

nissen med tissen

KATRINE PEDERSEN:

15.sep.2009 kl.20:18

"nissen": okei, men jeg tror det er Tommy eller Marius! :-p

Karina Kaspersen

15.sep.2009 kl.20:19

hvem bryr seg ja :P

TheDamnKid

15.sep.2009 kl.20:30

jeg har ikke stemt, er jo ikke gammel nok. men ja, det er tragisk

at fjorten åringer skal komme med noe dem virkelig ikke

har en smule peiling på. men jeg interesserer meg igrunn ikke

for politikk : )

&#9825;tanja

15.sep.2009 kl.20:31

sv; japp, vært på leirskole der :) det er så utrolig fint der!;o

♡tanja

15.sep.2009 kl.20:53

sv; mm, på kystleirskolen : D ligger på risøya elns :))

Kari-Andrea

16.sep.2009 kl.10:15

Oi, Vegårshei! :-D Bedre enn Tvedestrand det da (aa), hehe.

Hvor på Vegårshei flytter han? :-)

Silje Kristine

23.sep.2009 kl.12:33

Vegårshei er egentlig ganske så koselig :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits