>> DENNE UKEN, HAR DET VIRKELIG SKJEDD MYE!

Utrolig nok, men sant. Denne uken har gått utrolig fort, og det har skjedd en del. Ganske mye uventet også om jeg får innrømme det? Og beklageligvis har ikke bloggen blitt serlig oppdatert. Jeg har nesten ikke vært hjemme, og jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet mitt. Jeg angrer som bare det, med tanke på at jeg holdt det i hånden, men la det tilbake for "jeg skulle jo ikke noe gøy".

Men joda, der tok jeg feil. Denne uken har jeg vært med Therese (heldigvis hadde hun kamera, og bilder ligger lenger nede), dessverre har hun dratt til Kreta nå, og jeg føler meg helt alene på skolen. I går var jeg hos kjæresten min "for første gang", han har jo flyttet til nytt sted og hus, dermed var alt nytt for meg. Det endte med at jeg sov over hos han også. Og i dag, skal jeg også opp dit. Dermed kunne det ha vært fint å hatt med kameraet mitt, men neida. Jeg for slutte å klage, heller kose meg der oppe sammen med han. Det er nok ikke siste gangen jeg er der, dermed skal jeg prøve å ha med kameraet neste gang!

eventyr
                  Meg og gutten min i sommer, fikk jo ikke tatt noen bilder i går, dessverre.

HVA HAR DU GJORT DENNE UKEN HER?
NOEN HØYDEPUNKER, ELLER HAR DU HATT EN DÅRLIG UKE?

5 herlige kommentarer

Julie : ))

17.sep.2009 kl.15:02

så koslig da:

Helene Grastveit

17.sep.2009 kl.17:21

Så koselig ^^

Helene Grastveit

17.sep.2009 kl.17:22

Så koselig ^^

henrietteer

17.sep.2009 kl.17:28

så søte dere er :)

Monajenten

17.sep.2009 kl.17:59

Så koselig bilde:-)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits