>> SAVE THE DRAMA, FOR YO' MAMA BITCH

Jeg er utrolig lei av alt dramaet som skjer rundt meg nå. Alt fra personer, venner og ja, så ille at jeg faktisk ikke kan si det. Åh, dette har virkelig ikke vært min uke.

Opp hver dag klokken fem, og ikke på skolen før to timer senere, og hjemme i sekstiden på kveldinga igjen. Det hadde vært rart om jeg ikke ble utslitt av det. Og i tillegg skal det skje så utrolig mye hele tiden rundt meg. Hun jeg har blitt utrolig god venn med på den nye skolen, har vært i Kreta den siste uken, dermed var det et lite minus. Jeg vet ikke hva jeg kan skrive, og ikke skrive på bloggen. Det har skjedd utrolig mye denne uken, og jeg er lei av alt. Så si alt som har skjedd, kan jeg ikke dele med omverden. Dermed må jeg holde det inni meg, mens jeg egentlig vil skrike det ut til alle og en hver. Heldigvis har jeg en herlig kjæreste som vet hver minste detalj, og noen venner jeg kan betro meg til. Men ting er virkelig ikke lett. Nye utfordringer og sjokkerede problemer hver dag.

Heretter har jeg bestemt meg for å ikke gi etter så utrolig fort. Nå er det nok, og på tide å sette et punktum en gang for alle. Jeg syns det er utrolig teit å skrive sippe innlegg på bloggen sin, hvertfall når man ikke vil si hva det handler om. Men det er ikke min feil at jeg ikke kan si det, dessverre. Men jeg må bare få litt ut av hode.

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT?

punktum.

20 herlige kommentarer

CELINE DG

25.sep.2009 kl.11:52

uff, så kjedelig! hater å ha sånne perioder der ingenting skal funke for meg.. håper det går bra etterhvert og at ting ordner seg, det fortjener du :)

min har vel vært bra :) har ikke hatt problemer eller noe, så ja..

martheaasbø

25.sep.2009 kl.15:43

huff da katrine ''/

Uka mi har egentlig vært topp den! :D Bare oppturer! I går fikk vite at jeg skulle dra til Mallorca 3. oktober! <3

Får håpe det ordner seg for deg : )<3

TheDamnKid

25.sep.2009 kl.16:38

min uke har vært grei : )

men utrolig kjipt at du skal gå å ha det sånn "/

uner ingen å ha det vondt. håper det ordner seg hva det nå enn er. husk at vennene dine er der for deg og kjæresten din.

stå på ikke gi deg <3

m.

25.sep.2009 kl.22:07

haha skjønner litt hvem du mener, og hva du mener. bare gi faen i de og henne, og alt sammen katrine! du fortjener så utrolig mye bedre, lover deg!

Katrine

25.sep.2009 kl.22:37

m: takk, jeg prøver så godt jeg kan. Har gitt etter for hver gang, men nå er det nok! Men, "m", hvem er m? : p

m.

25.sep.2009 kl.22:40

sender brev til deg på nettby. men vet det ikke er lett for deg, og kommer som et sjokk at visse personer FAKTISK ikke har slengt med kjeften her, men best for de. I tillegg ville de ikke ant hvor mye de hadde missforstått.

KATRINE PEDERSEN:

25.sep.2009 kl.22:45

m: Hehe, okei :-) Nja. Kan jo hende, men tror folk tenker litt før de begynner å uttale seg, selvom enkelte bare tror alt handler om dem og gjengen. Men, hadde ikke regnet med å få noen slike kommentarer heller. De tar det heller bak ryggen min vet du, haha :p Men som sakt, dette innlegget handler ikke om det enkelte tror. <3

bestevennen din

25.sep.2009 kl.22:52

Du fortjener IKKE folk som oppfører seg slikt!! Du fortjener rett og slett IKKE det som har skjedd emd deg den siste uken!!! Men e lover at det snart går over, og det er ikke noe å være redd for ;) Er glad i deg, bff <3

KATRINE PEDERSEN:

25.sep.2009 kl.22:56

bestevenn: takk, du er en herlig venn. Håper de dør. Neida, haha. Men håper de aldri snakker til meg mer. Også håper jeg alt det andre surret legger seg snart og. Er sikker på at jeg smeller noen ned snart!

Neida, haha. Men vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg enkelte ganger, så hadde vært utrolig deilig å kladda t noen i ansiktet sånn når jeg mest trenger det. Tror jeg har fler å velge mellom for å si det sånn, hahaha!

m.

25.sep.2009 kl.22:59

ja stemmer, de tørr jo ikke ta det personelig til deg. tar det over nettet og leker uskyldig i virkeligheten. "åj, nei? det var ikke meg". ja jøss, ikke hør på de, katrine ... de bare juger hele tiden. som sakt, du fortjener så jævelig mye bedre. skjønner ikke hvorfor de gjør det uansett!! du er virkelig en jente som har et hjerte med gull, og som stepper inn for alle uansett hva! også skal de være sånn mot deg?!?! nei vet du hva katrine, jeg hadde aldri klart å vært så tålmodig som du, så respekt. haha, men seriøst, innse det, de er ikke verdt det. du fortjener way more than that. <3

KATRINE PEDERSEN:

25.sep.2009 kl.23:04

m: Ja, skal ikke uttale meg for mye, men du er nok muligens inne på noe, vennen. Blir litt rørt av det du sier, tusen takk. Men jeg skal gi meg å være pusekatt til alle og en hver, hvertfall når de oppfører seg slikt. Du er en herlig venn! Åh, takk.

Men tror en del av leserene mine ikke skjønner alt her, så tar det heller på msn ;-*

MARTINE KLEMMETSEN:

25.sep.2009 kl.23:26

Seriøst. Kjenner jeg blir irritert.

Har fulgt bloggen din en stund, og du virker som en herlig jente!

Skjønner ikke hva det er med folk, de burde heller se på det possitivet å ha det gøy, i steden for å være så utrolig negative hele tiden. Har opplevd mye dritt selv, men heldigvis gjorde jeg som du skriver du skal, satt et punktum. Var vanskelig i begynnelsen, men når jeg gikk inn for det gikk det greit. Er glad jeg gjorde det. Men hvis du krangler med en person elns, som det kanksje kan virke, og er sannsynlighet for. -Be henne dra til h*ellvette hilsen lille meg som digger bloggen din!

NORA UTEN TVIL MED FLORA

25.sep.2009 kl.23:43

Innlegget var fra skrevet.

Og uken min har vært helt ok :- D

Men ja, leste det over jeg også (kommentarene), og tydligvis har du det ikke så greit. Håper det går bedre med deg, stå på videre! Du fortjener alt godt.

pos. opp klokka fem hadde jeg aldri klart :o

LISBETH <3

25.sep.2009 kl.23:45

HEI!

Jeg etterlyser noen flinke bloggere som jeg ser kan lage header, er du en av dem?? hjelpt meg!!! :-D HEhehe, stiikk turen innom bloggen min ; poo

Katrine

25.sep.2009 kl.23:46

LISBETH: kommer ikke inn på bloggen din en gang (?), så dessverre.

m.

25.sep.2009 kl.23:48

ja, lurt ..!! heftig mange kommentarer du hadde fått nå xD

26.sep.2009 kl.12:44

du må mene den stygge lille jenta ang. alt "dramaet" og hun kan bare brenne.

Bella

26.sep.2009 kl.15:39

SV: ja.. man begynner liksom å tenke litt... :)

KATRINE PEDERSEN:

26.sep.2009 kl.15:46

anonym: mm, vel. innlegget dreier seg ikke om en viss person. så jeg skjønner ikke helt hvem du mener? :p

CELINE DG

26.sep.2009 kl.19:53

sv: hjelpes, det hørtes ikke særlig morsomt ut nei :( lykke til videre!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits