>> HAR ANBEFALT BLOGG, KANSKJE DEG ?

Bloggen jeg har valgt å anbefale er Hanne Madeline sin. Hvorfor kan du lese lenger ned. Og hvis du vil komme deg til bloggen hennes, kan du trykke på bildet.
001
FØRSTE INNTRYKK;
Første inntrykket jeg får når jeg klikker meg inn på en blogg, er selvfølgelig ikke annet enn headeren. Headeren til Hanne er fin, enkel og grei. Inneholder ikke mye fjas og tull som bare gjør det rotete. I tillegg står den til resten av designet. Noe som selvfølgelig er et stort pluss. Noe jeg også syns er et stor pluss ang. headeren, er at den inneholder bilder av bloggeren.

BLOGGENS DESIGN OG OPPBYGGING;
Jeg har allerede nevt en del om headeren, men når det kommer til resten av bloggen er den stilfull og grei. Inneholder ikke masse unødvendige farger og reklame. Den har en stilfull leopard bakgrunn, og ryddig oppbygging. Jeg syns det ser veldig bra ut, og gir henne en klapp på skulderen. Men ærlighet kommer lengst, så hadde det vært opp til meg, ville jeg valgt å hatt bakgrunnen stillestående.

AKTIVITET OG OPPDATERINGER;
Her skal Hanne få veldig skryt! Og jeg ville gjerne ha gitt henne en stjerne på hånden.
Hun er rett og slett utrolig flink til å oppdatere bloggen sin. Jeg har scrollet igjennom fra topp til tå, og finne innlegg fra så si hver dag. Noen ganger er det innlegg flere ganger daglig også. Og da er det ikke innlegg som skrives bare for å fylle bloggen med en oppdatering, men innlegg som har mål og mening. Kunne ønske jeg var så flink som deg når det kom til oppdatering!

BILDER OG VIDIOER;
Bildene hennes er utrolig fine, rett og slett. Jeg blir veldig inspirert når jeg ser dem selv, og hvor posetivt er ikke det, når hun klarer å gi andre bloggere inspirasjon! I tillegg har hun det jeg liker best ved en blogger (dette er da min mening), nemlig outfits osv. Jeg elsker virkelig å se/lese om det. Pluss i boka. I tillegg har hun masse andre koselige bilder, anbefaler dere sterkt å ta en titt!

Når det kommer til vidioer, har hun noen av dem også. Det er jo kjempe positivt! Men jeg skal ikke uttale meg for mye ang. vidioer, har så si aldri selv. Men vidioer er gøy, fortsett med det!

SKRIVEMÅTE OG SKRIVERI;
Hanne skriver kjempe bra, rett og slett! Hun har ikke masse unødvendige smilyer og ikoner, heldigvis! Hun skriver også på en morsom og fin måte. Hvert innlegg begynner hun bra, og på den måten at man ikke kan slutte når man først har begynt. Utrolig bra, og veldig fengende for å dra til seg flere lesere.

KARAKTER;

Jeg velger å gi deg karakteren fem. Det som trekker deg fra sekseren, er ikke mye. Men jeg er ikke helt pladask for bakgrunnen din. Som sakt, jeg ville valgt å hatt den stillestående. Men jeg har selv hatt den bakgrunnen, så kanskje det er litt av grunnen? Ellers har du en kjempe bra blogg, og det er ikke for ingen grunn at jeg valgte nettopp deg! Men som sakt, ærlighet varer lengst. Stå på videre!


LIKTE DERE MÅTEN JEG ANBEFALTE BLOGGEN PÅ? JA/NEI FOR EN GANG TIL?
Jeg kommer selvfølgelig til å anbefale en blogg til en eller annen gang, og hvis akkurat du kanskje vil være den, legg igjen link under innlegget. Jeg aner ikke når det blir. Dager, uker eller kanskje mnd. Kanskje jeg skal ha en blogg vs. blogg også. Men da trenger jeg bloggere som vil være med, så kommenter link om du vil!

19 herlige kommentarer

♥ Stinehaugaan

26.sep.2009 kl.21:28

Kjempe bra anbefaling!

Håper du vill anbefale min engang :-)

Slittejoggesko

26.sep.2009 kl.21:30

Bra anbefaling! Hun hadde en flott blogg! :) Enig med deg i den bakgrunnen!

Pija

26.sep.2009 kl.21:31

Kjempe fin blogg ! =)
Du er kjempeflink å anmelde blogger! Jeg sier JA til en gang til!

Pija

26.sep.2009 kl.22:00

Sv ; Nei, jeg mente diiin ! =)

Silje

26.sep.2009 kl.22:13

sv: hehe, ja. er egentlig ganske enig med deg :-)

Ida

26.sep.2009 kl.22:13

Ja! Du hadde med det meste av vurderinger osv, det var veldig bra : )

<3 ANITA

26.sep.2009 kl.22:15

SV; Hvorfor not? ;O Jeg synes det er døds hot!

Benedicte

26.sep.2009 kl.22:15

sv; takk! :)

♡tanja

26.sep.2009 kl.22:24

sv; hihi, har ikke bodd så ille jeg nej :'DD

så søt blogg du har <3

LENE DUUS

26.sep.2009 kl.22:26

sv, ikke noe.. jeg bare savner han så utrolig mye. har ikke sett han på over 1 uke..

♡tanja

26.sep.2009 kl.22:28

sv; hadde ikke gjordt noe å leve sånn en uke, eller en mnd (h)

hihi, bare hyggelig :D

kos deg da! : ))

LENE DUUS

26.sep.2009 kl.22:32

sv; jaja^^

helenemp

26.sep.2009 kl.22:56

sv: tusentakk for fin kommentar katrine! :)

jaa, jeg syntes du skal fortsette med å anbefale blogger på denne måten :)

Trude Larsen

27.sep.2009 kl.00:15

sv: uuu digg :-)

Martine Kristine

27.sep.2009 kl.11:34

Oi det var en skikkelig ordentlig vurdering :-)

Utrolig bra !

Hanne Madeline

27.sep.2009 kl.12:29

TUSEN TUSEN TAKK FOR KJEMPEHYGGELIG ANBEFALING AV BLOGGEN MIN! nå ble jeg så glad og rørt at jeg nesten faller av stolen :D takk!

Amal

29.sep.2009 kl.21:28

www.amaal.blogg.no : D

LS :D

01.okt.2009 kl.16:12

WWW.X0LSTAR.BLOGG.NO

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits