>> DU ER HELDIG, MEN VET DU EGENTLIG DET?

Det er så utrolig mange av oss, som klager alt for mye. Blandt dem, regner jeg meg selv. Av og til går jeg rundt som om jeg ikke har noen ting i livet. Bare fordi jeg ikke får viljen min, eller en ting jeg ønsker meg som "alle" andre har. Det er akkurat der man burde stoppe opp i to sekunder. For er det virkelig slik at jeg, og flere andre, har det så ille?

Nei. De fleste av oss eier datamaskiner til flere tusen kroner, noen har til og med fler. iPoder med flere tusen sanger på, mobiltelefoner som brenner opp lønnen vår i månden, flatskjermer som tar halve veggen i stuen vår, lommebøker som så si aldri går tomme. Og hvis de gjør det, tar det ikke lang tid før vi får fylt den opp igjen. Slik fortsetter listen i det uendelige. Vi har så utrolig mye, som vi ikke tenker over til vanlig. Vi tar det som en selvfølge at vi har det, siden det er jo slik samfunnet vårt er den dag i dag, eller?

Beveger vi oss lenger sør, ville ungdom på min alder ofret mer enn du aner, bare for det vannet jeg tapper og lar renne ut i springen igjen, fordi det ikke er "kaldt" nok. De ville ha gjort så mye, for det jeg så si ikke setter nok pris på. Tenk for eksempel på alle de klærene vi kjøper i året, og bare lar ligge i klesskapet. Mens andre rundt om i verden som ikke har så god råd, bruker samme genseren i flere år. Mens vi bytter ut hver sesong. Poenget mitt med dette innlegget, er at vi, de fleste norske undommer, ikke setter nok pris på det vi har. Og hvor heldige vi egentlig er.
youngwomanonash784977g
NOEN SOM ER ENIGE I INNLEGGET MITT OG SKJØNTE POENGET?

19 herlige kommentarer

Mariasvisj

02.okt.2009 kl.15:05

Enig, veldig bra skreve :)

Ida

02.okt.2009 kl.15:08

Enig, bra skrevet :)

J.W.T.C.

02.okt.2009 kl.15:10

Veldig bra skrevet! :)

CELINE DG

02.okt.2009 kl.15:14

helt enig og veldig bra skrevet! men på en annen måte er det jo litt vanskelig å gjøre noe med det, ettersom (som du sa) er vi i et samfunn som er sånn :/ men det er derfor jeg har en litt godfølelse når vi snakker fattige barn i andre land osv, da jeg er fadder til en jente :) jeg gjør hvertfall det jeg KAN gjøre..

Mari Schjølberg

02.okt.2009 kl.15:19

Jeg er helt enig med deg!

watchmoose

02.okt.2009 kl.15:21

Ingen er så heldig spm meg - to måneder i seilbåt - 32 grader - døgnet rundt.. :)))

Marte - foto og hverdag

02.okt.2009 kl.15:41

helt enig!

Birte - Bitte Liiten <3

02.okt.2009 kl.15:48

Dette var utrolig bra skrevet Katrine! :) Fortsett slik :)
enig!

Mina

02.okt.2009 kl.16:31

Godt poeng! man burde verdsette det man har, og heller nyte livet :)

Anna Julie

02.okt.2009 kl.17:16

jeg er helt enig!

Men sånn som du sier: når vi klager for noe som vi ikke får

eller noe, så tenker vi ikke over at det faktisk er andre som

ikke i det heletatt har det like godt som oss!
Helt fullstending enig Katrine! er egentlig ekkelt å tenke på hvor mye vi klager over småting!

Marianne Monsen

02.okt.2009 kl.19:50

SV: Det kan jeg gjøre! Har ikke så veldig mye peiling på det da, siden kjæresten min ikke var sånn da vi var sammen. Men jeg har opplevd det før, så vet litt om det! Ingen dum idé det ;)

Kathe og Nora

02.okt.2009 kl.21:06

sv: Jaaa :D vi må finne på noe snart <3

itsapicture

02.okt.2009 kl.21:39

Ja,jeg er helt enig. Men vi kan ikke la være å gjøre det liksom. Og klage er en uvane i hvertfall for ungdommer. (gjør det selv)

♥ANDREA

02.okt.2009 kl.22:13

jeg veit selv at jeg er for bortskjemt, men jeg er ikke frekk av den grunn :)

karenkinderegg

03.okt.2009 kl.13:53

helt enig. Satt akkurat og tenkte på det samme, etter at jeg hadde lest en bok som ble skrevet for 70 år siden

og handlet om barndommen til en forfatter. Ser på forskjellen fra da og nå og blir egentlig ganske urolig,

for hvordan kommer det til å vre om 50 år?

Jeg er ikke bortkjemt noe som kanskje er grunnen til at jeg tenker slik, men selfølgelig, alle er bortkjemte iforhold til hvordan de hadde det for 50 år siden...

hilde

03.okt.2009 kl.13:55

så nydlig blogg! :-D

linn kristine.

04.okt.2009 kl.14:49

er helt enig katrine! veldig bra skrevet :- DD

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits