>> NESTE STOPP; SØRLANDET

cimg7380 2

Akkurat nå sitter jeg på bussen hjem fra Oslo, hjem til lille kjærer Risør. Det var virkelig herlig i Oslo! Men dessverre gikk tiden alt for fort, selvfølgelig. I tillegg er nettverket på bussen en katastrofe, og ingenting funker. Skikkelig ulempe, for jeg var så klar til å tilbringe bussturen min hjemover på datamaskinen min. Heldigvis, etter sikkert tiende forsøk, fikk jeg lastet opp bilde av dagens outfit! Ikke at den er så spennende, så lenge jeg bare skal sitte på en buss resten av dagen, men men.

Dere for tipse meg med noen gode og fine sanger jeg kan høre på i løpet av hjemveien (hvis jeg får youtube til å funke da, selvfølgelig haha) også for dere alle ha en kjempe fin dag!

10 herlige kommentarer

Kari

04.okt.2009 kl.17:11

god tur :D

TheDamnKid

04.okt.2009 kl.17:12

god tur hjem: )
Ha en fin dag :)

♥ANDREA

04.okt.2009 kl.17:14

kos deg :)

Silje

04.okt.2009 kl.17:29

god tur hjem! :) bor du i risør? Åja :D

KATRINE PEDERSEN:

04.okt.2009 kl.17:41

Silje: Tusen takk.

Ja, jeg bor i Risør. Hehe, hvordan det? :)

Mari Schjølberg

04.okt.2009 kl.17:42

God tur hjem da :D

Ulrikke Jenssen Følvik

04.okt.2009 kl.18:03

du er nødt til å høre : claude kelly - i hate love, den er nydelig !

amailie

05.okt.2009 kl.23:17

sørlandet er nydelig !

KATRINE PEDERSEN:

05.okt.2009 kl.23:40

amailie: Ja, virkelig enig der. Heh!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits