>> NICOLAI CLEVE BROCH, JA TAKK!

Alle jenter har vel en eller annen skuespiller de smelter helt av? Eller rett og slett bare synes er en utrolig flink skuespiller? Et godt eksempel kan jo være bla. Zac Efron og Robert Pattinson! Jeg er ikke serlig fan av noen av dem, men jeg har heller en norsk en, som du nå skal få høre litt om;

Nemlig ingen andre enn Nicolai Cleve Broch! Han er virkelig en god skuespiller! Han er med i de fleste norske filmene jeg liker, og av dem jeg liker aller best, finner jeg Nicolai i. Slik som f.eks Uno, Buddy og ikke minst Max Manus. Jeg syns han rett og slett er en utrolig flink skuespiller. Og som kler flere forskjellige roller. Rollen hans i Max Manus og Uno, er f.eks et veldig godt eksempel. Der går han i fra rollen sin i Uno som en litt tøff type, til Max Manus som er en film fra krigens dager. Jeg har alltid likt Nicolai som skuespiller, og nå var endelig tiden kommet for å dele det med dere.

0001

Grunnen til at jeg skrev dette innlegget, om en mannlig skuespiller, er fordi jeg føler blogg-norge trenger litt mer av det. -Og selvfølgelig fordi jeg liker han som skuespiller. Men vi skriver oftere om kvinnelige kjendiser/skuespillere, derfor valgte jeg denne gangen en gutt! Har enda en herlig skuespiller på lur, men denne gangen er det en jente. Jeg skriver om henne innen en ukes tid, i mellom tiden kan dere gjette hvem jeg mener! Den som gjetter riktig, anbefaler jeg i et innlegg!

HVA SYNS DU OM NICOLAI CLEVE BROCH?
Minner om spørsmålsrunden under! Det er ikke satt noen dato for når den avsluttes, så kom igjen så lenge det varer. Men vær obs. på å kommenter spørsmålene under innlegget "SPØRSMÅLSRUNDE". Dermed; ikke under dette innlegget eller nyere.

15 herlige kommentarer

Nora Alexa

05.okt.2009 kl.22:54

Han er herlig, men personlig liker jeg Aksel Hennie hakket bedre ^^

Silje Hesthagen

05.okt.2009 kl.22:57

Nicolai er heit! Og en utrolig god skuespiller!

Charlotte S.E

05.okt.2009 kl.22:59

nice =)

MARITA GUNDERSEN

05.okt.2009 kl.22:59

flink og utrolig fin å se på :D

Kristin

05.okt.2009 kl.22:59

Han er heit :O

Lotte Kitty

05.okt.2009 kl.23:25

eyecandy :)

Pimpan Bunom ©

05.okt.2009 kl.23:25

sv; sant :-)

Stine

06.okt.2009 kl.07:36

hot hot;)

Caroline

06.okt.2009 kl.14:58

han er DEILIG, nam. syns han skal være sånn tøfftype all the time jeg

KATRINE PEDERSEN:

06.okt.2009 kl.15:00

Caroline: Hehe, syns egentlig jeg også!

Men får han sitt eget beste osv, er det nok best han ikke er det.

Kommer ikke inn på bloggen din btw, selvom du har lakt inn link ?

Caroline

06.okt.2009 kl.15:01

obs. ja!

http://caroline01.blogg.no hvis du vil ta en titt !

Ja, kanksje best ;p

Nathalie

06.okt.2009 kl.15:31

han er så heit! elsker den gutten!

KATRINE PEDERSEN:

06.okt.2009 kl.15:32

caroline; ja, kanskje det! :-D

AINIS

06.okt.2009 kl.19:16

Han er en kjempe bra skuespiller :D Og det skader heller ikke at han er kjekk ;D

lenewh

08.okt.2009 kl.00:10

Syns han er helt okey bare =) hehe.. tror litt av grunnen til det må være at han dukker opp i så mange filmer, at mann blir litt lei av han.. Litt slik som at de fleste er ganske lei av christopher joner (om det skrives slik..)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits