>> KJÆRESTEN MIN ELSKER PAMELA ANDERSON

Neida, han elsker slettes ikke Pamela Anderson, og han har heller ikke fult av lettkledde jenter 50x100 rundt om på soveromsveggene. Men hva hvis han hadde?

Jeg er av den typen som kan fort bli sjalu. Og jeg hadde sikkert blitt det hvis kjæresten min hadde flere plakater av utrolig pene og halv nakene jenter rundt om på soverommet sitt. Men akkurat der måtte jeg stoppe opp å tenke i to sekunder. Prøve å snu sammenhengen. Og da gikk det opp for meg, hva så?

Kjæresten min syns jeg er utrolig pen og søt, og hvis han hadde syntes en jente som f.eks Pamela, Aylar eller noen av "de" hadde vært kjempe pene, burde vel jeg egentlig bare ta det som et komplemang. Noen som skjønner hva jeg mener?

010
Kendra Wilkinson. I mine øyner, er hun så si perfekt. Men så må ikke vi jenter glemme at flere av de kjente stjernene som Pamela osv, er det utrolig mange gutter som syns er en levende barbie. Go fore the natural girls!

SKJØNTE DU INNLEGGET MITT, HVIS JA; ENIG? SI DIN MENING!

11 herlige kommentarer

Marte Ytre-Hauge

07.okt.2009 kl.02:17

Jeg er helt lik.. Så skjønner deg godt :)

jeg blir altfor fort sjalu!

MAIKEN

07.okt.2009 kl.06:14

jeg skjønner hva du mener! jeg blir også egentlig ganske fort sjalu ; $

Kjistinpus

07.okt.2009 kl.06:49

Jeg DIGGER Kendra. NYDELIG! Skjønte innlegget ditt, i hans øyne er du liksom like pen, på en måte! Samme med min kjæreste :)

LOTTE HOLTHE KJESBU

07.okt.2009 kl.07:45

ganske sjalu her ja... det sliter noen ganger

SiDrAaGaL ;-)

07.okt.2009 kl.08:32

hun er såå pen :)

malin

07.okt.2009 kl.10:37

Jeg prøver å ikke bli fort sjalu og slikt, jeg stoler jo på kjæresten min. Men blir likevell sjalu når han kommenterer at andre jenter er pene. Hihi, ja jeg skjønner hva du mener, og er ganske enig i det :-)

Iselin Solheim

07.okt.2009 kl.10:47

jeg skjønner veldig godt hva du mener, og blir selv veldig fort sjalu. og ja, man må jo bare ta det som et komplemang :-)

men så må man jo også tenke på at pamela, aylar osv er modeller, hvor stor sjangs er det for at hun kommer for å ta kjæresten din liksom? :-p

kendra wilkinson er HOT btw <3

theresekristina

07.okt.2009 kl.11:23

Ho er nydelig!

Eg hadde faktisk tenkt å skrive noke liknande som Iselin Solheim, så ho forklara egentlig ganske bra det eg mente :p

henrietteer

07.okt.2009 kl.13:33

vi jenter burde også tenke på at kjæresten vår kan bli litt lei seg hvis vi hele tiden kommenterer at f.eks. han kjedisen er døds kjekk ogsånn ;)

Katharina

07.okt.2009 kl.13:47

Føler det slik jeg også! :P

Cathrine

07.okt.2009 kl.17:34

Jeg skjønner hva du mener. Kjæresten min er ganske kresen, og jeg tar det som et kjempe komplent at han har valgt å være sammen med meg.

Jeg var ganske sjalu av meg før, men er det ikke nå lenger.

Dette var en bra blogg. Jeg kommer nok til å fortsette å lese den. Og takk for kommentaren på min blogg!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits