>> TO NYE FILMER OG SPØRSMÅLSRUNDE!

Hei og hoppsann alle sammen! I dag fikk jeg plusset på dvdsamlingen min med to nye filmer, nemlig ingen andre enn Uno og Uro. Som jeg har skrevet tidligere på bloggen, liker jeg virkelig godt norske action/drama filmer. Dermed skulle det bare mangle at dem var i samlingen min.

Akkurat nå i dette øyeblikk sitter jeg i stuen til Marius med han og lillesøsteren, men dem begge ligger brettet ut på hver sin del av sofaen i drømmeland. Senere i kveld skal vi ut å spise pizza, tror det blir veldig koselig. Jeg kommer også til å tilbringe kvelden min hos kjæresten min (Marius). Og i dag har det skjedd noe spennende. Har vært i en spessiell butikk, og lakt planer for noe jeg må annskaffe meg. Hva det er, får dere vite siden!

I tillegg minner jeg om spørsmålsrunden. Dere kan spørre om spørsmål under i dette innlegget. Håper folk deltar aktivt, så skal jeg svare på videoblogg for deres skyld!

uno23907b
Bilde av Aksel Henni og Nicolai Cleve Broch fra filmen Uno. Dem begge er kjente norske skuespillere, og vi får kanskje se dem i nok en nordisk film. Denne gangen går ryktene om å produsere film om Kongo-gutta, der Aksel og Nicolai hovedrollene. I tillegg kan du se disse guttene i Max Manus under på bloggen, hvis du ikke har fått sett den enda!

HUSK OG SPØRR OM SPØRSMÅL KJÆRE LESERE !
- LIKER DU NORSKE FILMER? EKS; UNO, MAX MANUS OSV. ?

6 herlige kommentarer

<3 milica

07.okt.2009 kl.16:54

hei !

eg har laget en helt ny design på bloggen min :-) take a look ? <3

FridaVinje!

07.okt.2009 kl.16:55

Kjempe bra blogg. PEne bilder i innleggene dine! <3

Søt du var! <3 Header var bra! : =)

- fridavinjee.blogg.no

madeleinekleppKraiem

07.okt.2009 kl.16:55

Søt blogg !

ellenmellen

07.okt.2009 kl.17:34

ja, men engelske bedre egentlig : )

Camilla Madelen -Made in heaven.

07.okt.2009 kl.18:27

norsk film har kommet seg veldig :)

Liker det :D

Charlotte

08.okt.2009 kl.14:20

Uno og Uro er konge brae filmer :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits