>> BLOGG VURDERING

Søte Julie Gudbrandsen har vurdert bloggen min. Meldte meg på bare for morro skyld, og gjett om hun trakk ut meg +noen fler til vurdering. Veldig takknemmelig for vurderingen, alltid koselig. Vurderingen kan du lese her;

Design: Var veldig fint, veldig kul header. Selve bloggen er veldig ryddig og du har kombinert farger som passer til headeren. Det er veldig bra at man har forskjellige kategorier slik at man kan finne det man vil. Meny linje under headeren er også fint.

Innhold:
Innholdet på bloggen din er veldig interessant, du skriver om saker som fanger leserne dine og vet hvordan du skal skrive innlegg. Det er mange innlegg om mote, noe som fanger unge jenter. Hun har veldig mange fine bilder og har en videoblogg en gang i blant, det er pluss!

Terningkast: 5HAR BLOGGEN DIN NOEN GANG BLITT VURDERT AV EN ANNEN BLOGGER?

5 herlige kommentarer

<3 MALLEPALLE

08.okt.2009 kl.23:24

Fin blogg :D

Martine Kristine

08.okt.2009 kl.23:25

Nei har ikke det :p

MARITA GUNDERSEN

08.okt.2009 kl.23:26

jess, blitt vurdert av iallefall 3 bloggere, er igrunn gøy ^^

også gøy med blogganbefalinger og at man er på de.
Den skal jeg kikke innom.

julie

09.okt.2009 kl.16:41

jeg liker bloggvurderinger, hihi

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits