>> VENNSKAP, MENNESKELIG Å GJØRE FEIL

Vennskap er uten tvil en viktig ting. Har du ingen venner, kan det føre til mye feil her i livet. Bla. depresjon og selvskading. Men uansett om du har venner eller ikke, noe jeg regner med de fleste har, blir det uansett en eller annen gang en liten feil. En missforståelse, eller lignede. Det er menneskelig å gjøre feil, selvom det psykisk sett ikke er noe galt som ligger i det. Det trenger ikke være mer enn en liten bagatell som bygger seg opp av ikke noe. For hvem av oss er det som en eller annen gang aldri har kranglet med bestevennen sin? Jeg regner med at de fleste av oss har det. Store krangler, små eller bare en liten diskusjon.

Jeg er virkelig ikke en av dem som begynner å krangle med folk helt uten videre. For er det noe jeg hater, er det nettopp det. Men, uansett hvor langt ut jeg drar på landet, har jeg hatt diskusjoner osv. med flere av bestevennene mine. Men det som er så herlig når slike ting har skjedd, og skjer. Er at det alltid blir ordnet opp igjen.

img0191

HAR DU NOEN GANG KRANGLET MED BESTEVENNEN DIN FØR?

12 herlige kommentarer

J.W.T.C.

09.okt.2009 kl.16:16

Mhm!

Margrethe

09.okt.2009 kl.16:17

pent bilde :)
Huff ja det har jeg, men vi har blitt venner igjen da.

amalie

09.okt.2009 kl.16:24

utrolig bra innlegg! du har fiiiiin blogg! :)) <3

KATRINE PEDERSEN:

09.okt.2009 kl.16:26

amalie: nei, så nydelig du er!

tusen hjertelig takk, utrolig koselig å høre! :-)

J.W.T.C.

09.okt.2009 kl.16:47

sv; En liten krangel, men det ordner seg nok ;)

LENE DUUS

09.okt.2009 kl.16:58

jeg har kranglet med bestevennen min, og det endre opp med at vi ikke er bestevenner lenger.

men min nye bestevenn har jeg faktisk ikke kranglet med :)

J.W.T.C.

09.okt.2009 kl.17:11

sv; Huffda :s ikke noe kjekt nei!

Margrethe

09.okt.2009 kl.18:47

sv; det er kjempeflott :)

Sandra

09.okt.2009 kl.19:41

Jeg syns det :p haha.. neida. Bare ikke gi de for mye mat, og ikke bland de med slørhaler/ellr andre fisk for den slags skyld, og bytt ofte vann :p

carolin@

09.okt.2009 kl.21:04

love your diary

KATRINE PEDERSEN:

09.okt.2009 kl.21:37

carolin(a)? : hehe, taaakk? :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits