>> JEG ER SÅ SKUFFET OVER DEG

Hadde det vært et års tid tilbake, ville jeg bare sett på deg som en av de søteste personene jeg kjenner, men den dag i dag, er det virkelig ikke sånn. Du er rett og slett den falskeste vennen jeg har. Eller, kan jeg i det hele tatt kalle deg en venn lenger?

Jeg er lei av at du skal skuffe meg gang på gang, dag etter dag. Vet virkelig ikke om det er håp lenger. Har en vond følelse inni meg, og jeg trenger virkelig å få den ut. Folk flest kaller dette bortkastet tid, og nå gjør jeg det snart og. Er det virkelig så utrolig vanskelig å se meg inn i øynene og fortelle meg sannheten? Slutte å løp fra problemene, slutte å juge og slutte å vri om på sannheten? Uansett hvor frekk og motbydelig du er mot meg, så kommer du krypene tilbake noen timer senere, og er jeg like snill og god mot deg. Beklager, men nå er mitt skip seilt. Har gitt deg så utrolig mange sjangser at nå får du ikke fler. Jeg er rett og slett ikke annet enn skuffet over deg. Hater deg rett og slett for alt du har sakt til meg, og alt du har gjort mot meg. Du må begynne å tenke over hva du gjør og sier, er det så vanskelig å forstå?
hate
HAR DU HATT EN HERLIG VENN, SOM PLUTSELIG FORANDRET SEG TIL DET MOTSATTE?

31 herlige kommentarer

Katrine

10.okt.2009 kl.03:50

Typisk Fjortis-KELA innlegg. E det drama i den perfekte verdn, eller?

KATRINE PEDERSEN:

10.okt.2009 kl.03:51

Katrine: hæ?

Cecilie

10.okt.2009 kl.03:53

Huff, går det bra med deg?

Ja, jeg vet hvordan det er. Men man kan ikke bare tilgi den personen hver eneste gang. Så du gjør det rette! :)

Anonym.

10.okt.2009 kl.04:16

Jeg vet hvem du mener når du skriver dette innlegget Katrine.

Og som du selv skrev, mener flere at dette bare er bortkastet med tid, og det er det virkelig.

Kjempe bra at du har skjønt det selv, for et så falskt mennekse som henne fortjener ikke din gode side.

Hvis hun er hyggelig eller noe mot deg i fremtiden, avvis henne. Du vet det er riktig.

Hvis ikke blir det bare alltid som før. Du MÅ rett og slett fra gi f. i ho.

Æsj. Jeg hater henne virkelig og. For alt hun har gjort mot deg og ja, hun leser sikker disse kommentarene så syk og overrvåkende som hun er, så sender deg heller et brev på nettby. Uff. Kjenner jeg blir sint!

Julie

10.okt.2009 kl.04:18

Bryr meg ikke i om vedkommende ser navnet mitt, selvom hun ikke kommer til å skjønne at det nettopp er til henne, men i så fall, så er jeg hundre prosent enig med anonym! <3 søta.

Birte - Bitte Liiten <3

10.okt.2009 kl.09:59

Huffda, der er ikke greit og ha det slik. Jeg vet akkurat hvordan det er, og selv hvor vondt det av og til kan være, må en til slutt gi slipp. Men en god venn er en god venn, og man må klare å snakke åpent og ærlig med hverandre.

CELINE DG

10.okt.2009 kl.10:16

Ohyes!!! i mange år på barneskolen var jeg og tre andre venner en såkalt "gjeng", og støttet hverandre 100% og alt sånt, men en av de fikk selvfølgelig andre venner på en annen skole, og ditchet oss helt for dem fordi de var mye kulere, sa hun.. Når hun var med de, baksnakket hun oss tre hele tiden, så kom hun til oss igjen, og baksnakket de fra den andre skolen og sånn holdt hun på.. Ikke nok med det, men hun sa også den største personlige hemmeligheten til en av oss, videre til mange andre, og etterhvert visste alle det.. For å si det sånn, vi fant FORT ut at det var en vi ikke ville være venn med, sånn som hun oppførte seg, så nå har vi ikke snakket sammen ordentlig på evigheter. Såå, det var masse tull for rundt 1 og et halvt år siden =p dette var ikke halvparten en gang :p

KATRINE HELLUM

10.okt.2009 kl.10:29

Ja har det. Eller ikke helt på samme måte som du skriver, for venninda mi vi har vert bestevenner helt fra første klasse og vi startet på ungdom skolen og hu hadde aldri hatt kjæreste før, så fikk hu sin første kjæreste i 10 klasse å det varte et halvt år eller noe også ble det slutt så ble hun sammen med en ny, og hun er med han hele tiden aldri tid til vennene, jeg spør flere ganger om vi skal finne på noe men hun sier hun skal være med han, å hvis vi skal finne på noe må han være med å de har vert sammen i 1 år eller noe nå. Jeg gidder ikke prøve så masse mer bare fordi hun aldri har tid siden hun velger han fremfor alle vennene sine. Det er tåperlig har kjæreste jeg også, men jeg ser han bare i helgene for tiden å jeg er med vennene mine, å når han hadde bil så jeg han i uka også men hvis noen av vennene mine spurt meg var jeg med de ikke bare han.

Susanne

10.okt.2009 kl.10:30

Skjønner at du er sint å skuffet. men er det en du har kjent siden du var liten, en såm har stått deg veldig nert, å i tilegg en du er utrolig glad i såm har såret deg?

Vil bare si, at "besteveninnen" min var lik, hon skuffet, såret å var en av dem såm trakk meg medt ned i skuffen i lengere tid. jeg ble lei, å sa ifra til henne.. så ifra flere ganger, men det gjenntokk seg. den dag idag, er vi ikke venner, å det føles forferdelig. jenta jeg var mest glad i, jenta jeg stolte mest på, å jenta såm var live mitt! jeg savner henne, uansett hvor frekk hun har vært mot meg, uansett hvor mye hun har såret meg, å uansett hvor mye hun gikk bak ryggen min! Så tenk på en ting før du snakker, det er en du mister, en du kansje alldri kommer til å ha kontakt med igjen. å en såm var en av de nermeste. vil du egentlig dette?

theresekristina

10.okt.2009 kl.10:59

Jepp, har opplevd det sjøl

MARITA GUNDERSEN

10.okt.2009 kl.11:02

jess, been there !

"dumpet" henne nettopp og det føles veldig bra .

Helena M.S

10.okt.2009 kl.11:09

Sånn har det på en måte vært for meg også . Ikke særlig gøyalt nei .

<3 ANITA

10.okt.2009 kl.11:22

Ja, desverre så har jeg det du.. Venner som er frekke i kjeften og du er bare teit. Men når de ikke har noen lengre, da er du liksom bra nok alikevel. Kjenner meg ALT for godt igjen når det gjelder mine venner.

Lenabbyy

10.okt.2009 kl.11:52

sv: ja, digger klokka! den kostet 400 kr :-)

KATRINE PEDERSEN:

10.okt.2009 kl.12:08

Anonym: Takk. Vet ikke hva mer jeg skal si, er så utrolig lei av henne nå, at jeg gir opp.

KATRINE PEDERSEN:

10.okt.2009 kl.12:09

Julie: Tusen takk, du er herlig. <3

Dina

10.okt.2009 kl.12:10

har opplevd det selv, ja

CELINE DG

10.okt.2009 kl.12:15

sv: utrolig kjipt :/ at noen mennesker kan være så ondskapsfulle!

Helene Grastveit

10.okt.2009 kl.12:20

SV: Takk : )

Nei, tror ikke jeg har det ; )

<3 ANITA

10.okt.2009 kl.12:25

SV; Uff, ja det skal ikkje være grett. Men det viser jo bare at hun ikke er noe god venn da.. Så drit i henne når ikke hun vil gjøre noe for å fikse det..

Hehe, ja skjorten er kjøpt på Lindex tror jeg om du er intressert i den.. Har mangen andre også, skjorter er så digg :-)

theresekristina

10.okt.2009 kl.12:30

Sv: Hahah, du kjem til å le! Han heite Herman. Og det va IKKJE vårt påfunn. For ett år sia budde det en dansk lege med familien sin i leiligheta vår, og dei hadde to hunda. Men når dei skulle flytte tilbake til Danmark, så ville dei la Herman bli igjen, for dei hadde aldri sett han så lykkelig, som når han budde her. Så derfor fekk vi han :)

Helena M.S

10.okt.2009 kl.12:32

sv; Auch . Det er fælt , og det er liksom noe av det verste en person kan gjøre mot en venn , eller tidligere venn .

For all del , jeg håper det går bedre i framtiden , og at det ikke skjer igjen , ett sånt svik på en måte.

Takk forresten.

Heléna

10.okt.2009 kl.12:47

Sv: Neei, ringer ingen bjeller.. Rekner med at han i tillegg går i 1. klasse så...

Men jeg kjenner en så går resturant å matfag da... :P

Rebekka

10.okt.2009 kl.12:51

Ja, har opålevd det kan man si!

Helena M.S

10.okt.2009 kl.12:54

sv : Ja , skjønner . Sånn er det med meg og , tar heller vare på de ekte og trofaste vennene mine , enn de falske .

Lexie Nathalie

10.okt.2009 kl.12:54

Skikkelig søt blogg! Har sett igjennom mye nå ;)

Men jada, dette kjenner jeg meg igjen i! Har helt klart opplevd det før.. -__-"

<3 ANITA

10.okt.2009 kl.13:14

SV; Veldig kjekt å høre at folk liker klærne mine :-D

guroost

10.okt.2009 kl.13:16

Jeg har opplevd det spessielt nå idet siste. :(

anonym2

10.okt.2009 kl.16:03

JÆVLA FJORTISER! OMG

JEG BLIR SÅ FLAU!

Susanne

10.okt.2009 kl.16:04

sv: Da skjønner jeg deg godt! Får det er ingen såm fårtjener å ha venner såm går bak ryggen på seg, å oppfører seg falsk! Tenkte det var en god venn av deg, men når jeg hører dette, skjønner jeg deg godt..

Nei, trur nåkk ikke det.. men man får bare vente å se. får håpet, det gir jeg ikke opp :)

KATRINE PEDERSEN:

10.okt.2009 kl.17:07

Anonym2, eller du som også kalte det Katrine sist, hva er problemet ditt?

Fy faen, er det noen som blir flaue her, er det jeg. Måten du oppfører deg på er bare barnslig.

Jeg skriver hva jeg vil, hvordan jeg har det og ossen jeg føler det på bloggen min.

Det er slettes ikke fjortis. Det som ER fjortis her, er måten du oppfører deg på.

Jeg bryr meg ikke om dine meninger, og du kan slutte å leke anonym, og du kan slutte å kommentere med samme navn på samme innelegg, det blir for dumt.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits