>> JEG GJØR DET JEG KAN BEST

Nemlig å lage mat. Akkurat nå har jeg og kjæresten min spist litt lørdags middag som jeg har laget. Det bestod av ris, kyllingsaus og en wok bestående av mais, paprika og entrecot i små biter. Utrolig godt! Resten av lørdagskvelden kommer jeg bare til å være hjemme med kjæresten min å spise godteri. Han skal kanskje sove her, så vi for krysse fingrene for at det er greit.

cimg7443

-LIKER DU Å LAGE MAT?


Holder på å fikse nytt design forresten. Er allerede lei av det jeg har nå. Vet ikke når det nye designet kommer, for hver gang jeg prøver å sette det sammen, kresjer stilsettet og headeren, så for ta meg god tid en dag.

14 herlige kommentarer

Margrethe FL

10.okt.2009 kl.19:01

SV: Ja er jo enig i det du sier selvfølgelig :) Tusen takk for det.

LENE DUUS

10.okt.2009 kl.19:03

Kan jeg og Henning komme på besøk? jeg er dritsulten :D haha

SiDrAaGaL ;-)

10.okt.2009 kl.19:07

Jaa :G det gjør jeg!

Silje Marie K

10.okt.2009 kl.19:07

Åh, nå ble jeg sulten! Venter på at ei venninne skal sende melding slik at jeg kan komme å spise hos henne :)

Marte - foto og hverdag

10.okt.2009 kl.19:12

hørtes kos ut :-)

Kine Madeleine

10.okt.2009 kl.19:20

Å lage mat er utrolig morsomt :) og gøy.

elsker det, men hvor flin jeg er kan diskutere.

Ida

10.okt.2009 kl.19:25

Koselig :)

Ja det er gøy :)

Mariasvisj

10.okt.2009 kl.19:26

Det såg godt ut! :) Elska å laga mat! :D

Unni - Særpejenta

10.okt.2009 kl.19:31

så utrolig godt ut :)

Heléna Koppang Henriksen

10.okt.2009 kl.19:32

Det spørst hvilket humør jeg er i.. Har jeg nett kommet hjem fra skolen er jeg trøtt å sliten, så blir nok ikke no matlaging da :P Det kommer rett å slett på humøret ja :)

Birte - Bitte Liiten <3

10.okt.2009 kl.20:29

sv: Jeg er så enig! Ungdommer ser jo opp til slike, og det er dumt at de skal bli nedtrykt av å se på de syltynne modellene! Det fører jo ofte til depresjoner også, og det går jo inn på det psykiske. Det vi føler og tenker.

Det er bare hyggelig det! :) Så bra, og det forstår jeg. :) Egentlig så har jeg ikke ett spesielt tips, det du kanskje bør være forsiktig med er å bruke for mye såpe i akvariet når du vasker det!

Birte - Bitte Liiten <3

10.okt.2009 kl.20:29

sv: Huffda, det er ikke bra. Det kalles ikke en god venn, det kalles for en falsk venn. Venner er til for hverandre, og ikke for å nedtrykke hverandre! Jeg forstår ikke at noen kan være så ydmyk jeg. Det er rett og slett dårlig gjort på veldig mange måter. Jeg satser på at du tar og gjør det riktige valget, selv hvor vanskelig det er! :)

Anniiken Nord

10.okt.2009 kl.22:57

Det så godt ut :)

Elsker å lage mat :)

Helene Grastveit

10.okt.2009 kl.23:40

Ja, namm : )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits