>> FEM TING SOM FÅR BLOGGEN DIN DÅRLIG

Tenkte jeg skulle dele med dere tre ting som jeg mener får en blogg dårlig. Les punktene og si meg om du er enig eller ikke. I morgen eller en annen dag utover uken, skriver jeg et innlegg om akkurat det motsatte. Altså, fem ting som får bloggen din bra. Etter min mening så klart. Må også legge til at hvis noen føler seg truffet av punktene, er det ikke ment slik. Bare jeg som deler min mening, og kanskje gir litt hjelp til enkelte?

1. MASSE SMILEYER, UTROPSTEGN OSV.
Jeg syns ingenting er mer irriterende enn å lese setninger som ser ut som en msn samtale.
Tror dere skjønner poenget mitt. I så fall, blogger som blogger slik, finner jeg fort tilbake knappen fra.

2. ET DESIGN MED ALLE REGNBUENS FARGER.
Nei, uff. Jeg har bare lyst til å sette meg ned å grine når jeg klikker meg inn på blogger som består av alle farger fra gult til grønt. Jeg beklager, men jeg klarer ikke lese blogger som ikke har et ryddig design.

3. MUSIKK PÅ BLOGGEN.
Da mener jeg sånn musikk som kommer av seg selv, hvor det overhode ikke finnes noen stoppknapp til. Klart, jeg kan ta på lydløs, men det burde ikke være nødvendig å gjøre det. Ikke skriv et seriøst innlegg, og regn med at jeg skal lese det hvis det er metall musikk i bakgrunnen hvertfall.

4. UINNTERESANG INNLEGG.

Klart, jeg skal ikke bestemme hva du skal blogge om, men i fra mitt synspunkt, syns jeg ikke det er serlig gøy å lese flere avsnitt om hva du hadde på brødskiven i dag til morran.

5. WIKIPEDIA INNLEGG.

Altså, jeg har ikke ord til å fortelle hvor latterlig det er. Her snakker jeg om ren avskrift, å gi innspirasjon er noe helt annet. Men kjære bloggere, ikke kopier rett av fra wikipedia og ta æren selv, eller andre blogger for den saks skyld.

-NOEN SOM ER ENIG I NOEN AV PUNKTENE MINE?
ps, fortsatt ikke for sent å være med på vurdering av blogger. kommenter httpen din.

17 herlige kommentarer

ROKAIA ALKASIR

11.okt.2009 kl.19:01

ja ass ._.

Rebekka

11.okt.2009 kl.19:02

jeg er veldig enig i alle punktene!

ingrrid

11.okt.2009 kl.19:02

så sant så sant!

n ico l ine. t.s

11.okt.2009 kl.19:03

Enig :)

MARTINE KLEMMETSEN:

11.okt.2009 kl.19:05

Enig med deg, bloggforbilde.

ulrikke jenssen følvik

11.okt.2009 kl.19:07

veldig enig.

Ida

11.okt.2009 kl.19:10

Enig :)

Andrea

11.okt.2009 kl.19:12

Enig!
juup, helt enig med deg!

Lene Madsen

11.okt.2009 kl.19:21

Enig:)

MARTINE KLEMMETSEN:

11.okt.2009 kl.19:21

forresten: http://martineklemmetsen.blogg.no

IM

11.okt.2009 kl.19:24

Kjempebra punkter, er absolutt enig ;)

BIRGITTE

11.okt.2009 kl.19:35

enig i alt :-)

solveigen

11.okt.2009 kl.20:35

veldig enig..

Meeeeen. en ting. :)

Et design med alle regnbuens farger. fins hvertfall unntak for jeg syns http://mewkid.blogg.no/ har et veldig fargerikt men også fint design :D
Enig!

Dina

11.okt.2009 kl.21:00

veldig enig

CELINE DG

11.okt.2009 kl.21:34

kunne ikke blitt mer enig :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits