>> THREE THINGS I ADORE

Tenkte jeg skulle komme med et kjapt innlegg før jeg tar kvelden. Er nemlig så trøtt at jeg føler jeg besvimer hvert sekund, egentlig litt deilig, for da vet jeg at jeg sovner med en gang jeg legger meg under dyna. Med tanke på at jeg har hatt veldig problemer med søvnen min i det siste, ser jeg virkelig posetivt på dette!

Men hvertfall, jeg har blitt utfordret av to nydelige jenter som heter Julie og Marita. Denne utfordringen har jeg aldri vært borte i før, og ser veldig gøy ut! Så, hvorfor ikke?

nylig oppdatert
kopi 2
Jeg vil virkelig ha det skoparret der, virkelig. Jeg og Therese (god venninne), var innom et par skobutikker etter skolen, og jeg smeltet helt for disse! Så de så vidt når jeg var i Oslo i høstferien og. Angrer litt på at jeg ikke kjøpte dem der, ville spart noen hundrelapper på det. Men, tror kanksje jeg kommer til å kjøpe de når stipendet kommer i løpet av uken. 800kr koster dem.

nylig oppdatert
kopi
Jeg aner virkelig ikke hvor lenge jeg har ønsket meg en stor louis vuitton bag, men det er virkelig lenge! Ønsket har enda ikke gått i oppfyllelse, så jeg for bare ønske meg det videre.

nylig oppdatert
kopi 3
Herlig. Jeg liker virkelig denne jenta, både som skuespiller og stilikon. Syns hun kler seg utrolig kult, og hun er en av dem som kan gå med hva som helst å få det til å se fint ut! Noen som er enige?

Jeg utpeker ingen å utfordre, tar heller alle! Så om du vil, tar du utfordringen!
Legg igjen kommentar om du tar den, så kan jeg gå inn å se hvordan den ble!

FORRESTEN; HVA SYNTES DERE OM STØVELETTENE? BURDE JEG KJØPE DEM?

10 herlige kommentarer

amanda

13.okt.2009 kl.00:33

jaaaaaaa, nydelige sko!

MARTINE KLEMMETSEN:

13.okt.2009 kl.00:35

Skoene var nydelige Katrine, vesken og! Likte denne utfordringen, og synes apselutt du skal gå for de skoene! Du kommer til å kle dem godt, også blir du jo rik på det stipendet ditt! :0

LOTTE HOLTHE KJESBU

13.okt.2009 kl.07:44

digga disse punktene!

Rebecca

13.okt.2009 kl.07:51

har de skoa Katrine :) de er veldig varme :D <3

Kathe

13.okt.2009 kl.14:05

Jeg har sånne sko :) De er kjempe gode! du burde kjøpe dem :)

henrietteer

13.okt.2009 kl.17:02

jeg har faktisk en ekte louis vuitton bag :)

KATRINE PEDERSEN:

13.okt.2009 kl.18:40

amanda: jaa, hehe! tror jeg virkelig må ha dem!

KATRINE PEDERSEN:

13.okt.2009 kl.18:42

Rebecca: åh, okei. Så kult! Føler det er veldig mange som har den nå, litt kjedelig, men tror nok jeg også må løpe å kjøpe dem. Egentlig liker jeg ikke støveletter, men halo, se på dem! <3

Camilla

14.okt.2009 kl.18:43

Kjøpte sånne sko i dag jeg:)

Katrine

14.okt.2009 kl.18:50

Camilla: trodde du skulle det i morgen jeg?

jaja, jeg kjøper dem i morgen ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits