>> DET ER IKKE MIN PERIODE, BEKLAGER NORGE

cimg4994 Verken når det kommer til blogging, skole eller noe annet akkurat nå. Jeg har skikkelig humørsvingninger for tiden. Selvom jeg hadde det utrolig fint sammen med kjæresten min i går, merker jeg at nå som jeg sitter alene, kommer tankene tilbake. Uansett hvor dumt enkelte ting måtte være, lar jeg ikke vær. Selvom jeg innerst inne vil, er det fortsatt en bit som stritter i mot. Er så redd for å gjøre feil valg, nok en gang her i livet. Men det er akkurat her jeg kan stoppe opp å skrive et leksikon om enkelte, som jeg er utrolig takknemmelig for at stiller opp, og her sikter jeg spesielt til en, og jeg tror vedkommende skjønner hvem jeg mener. Tusen takk, du er virkelig herlig. Jeg skal prøve å ta hverdagen med ett skritt av gangen, kaksje to. Bli flinkere på bloggen ang. oppdatering og innlegg. Men som sakt; noen ganger har vi dårlige perioder, både sjeldent og ofte. Men uansett, så har jeg min nå.

Når en jente er stille,
er det millioner av tanker som strømmer gjennom tankene hennes.
Når en jente ikke krangler,
tenker hun tungt.
Når en jente ser på deg med øyne full av spørsmål,
lurer hun på hvor lenge du vil bli.
Når en jente sier "Det er ingenting" etter 5 sekunder,
er det noe.
Når en jente stirrer på deg,
lurer hun på hvorfor du lyver.
Når en jente ligger på brystkassen din,
ønsker hun at du er hennes for evig.
Når en jente sier "Jeg elsker deg",
mener hun det.
Når en jente sier "Jeg savner deg",
kan ingen andre i hele verden savner deg mer enn det.


Har du noen gang hatt, eller har du kanksje en slik "periode"  nå hvor alt føles galt? Og alt du egentlig vil er bare å ligge under dyna, vekk fra omverden, hele dagen?

11 herlige kommentarer

Line M. Kirchner (:

20.okt.2009 kl.23:34

Jeg kan være ærlig og si at jeg har mange av de periodene :(

linn kristine.

20.okt.2009 kl.23:35

du er så herlig søta:)

MAIKEN

20.okt.2009 kl.23:36

har det iikke sånn nå, men har hatt det sånn før ;/

♥ Nicoline

20.okt.2009 kl.23:45

Har hatt slike perioder ofte, og da holder jeg meg virkelig borte fra folk, jeg blir bokstavelig talt liggende i senga flere dager.

AINIS

21.okt.2009 kl.00:11

Ja, og det tror jeg de fleste har hatt en eller annen gang..

elisabeth myklebust

21.okt.2009 kl.12:20

har hatt det slik ja..

Maiken Natalie

21.okt.2009 kl.18:30

Har hatt det sånn ja. Jeg orket ikke gjøre noen innsats i noe etter det en lang stund etter på. Dessverre ble ikke karakterene på skolen så brae det halvåret heller, men nå er det bedre :p Lykke til gjennom det ! :- ) Heldigvis blir det bra til slutt !

21.okt.2009 kl.19:33

har slik periode hele tiden.....

wonder

21.okt.2009 kl.19:34

Hvem er "vedkommende"?

KATRINE PEDERSEN:

21.okt.2009 kl.19:35

anonym: Uff, er virkelig ikke noe gøy. "God bedring"

KATRINE PEDERSEN:

21.okt.2009 kl.19:37

wonder: Hvis jeg ville ha delt det, hadde jeg nevnt navnet fra begynnelsen av.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits