>> LA HVERDAGEN BLI DET NORMALE IGJEN

Armene verker, det svir bak øynene og halsen høres ut om en slitt motor. Uansett hvor mange dyner og pledd jeg pakker meg inn i, føles det ut om rene snøstormen. Jeg gleder meg til jeg er frisk. Nå har jeg klart å smitte moren min også med svineinfluensaen, og hun er i risikogruppen. Dermed må vi nok enda en gang snakke med legen osv. Hater at dette måtte skje meg. Jeg som ikke er i risikogruppen en gang, men som de sier; ingen er imune.

Jeg gleder meg virkelig til hverdagen er tilbake, og jeg er 100% frisk. Gleder meg faktisk til å gå på skolen igjen. Savner alle sammen der, også savner jeg kjæresten min utrolig mye. Jeg savner å drikke cola og spise sjokolade, å kjenne de gode smaken! Alt smaker bare plastikk og gammelt. I tillegg gleder meg til å være tilbake med bloggingen for fult. Jeg prøver å godt jeg kan, og innen en tid, ville alle kommentarer være svart på.

revstortforfra
Alt fra reven, reverud og foxy blir slengt etter meg. Men tar det positivt, rever er søte.

Dere for rett og slett bare ønske meg god bedring. Fikk også høre at det at man bare er smittebærer i 48 timer ikke er sant. Håper jeg smittet hele menigheden i går på kamp.

EDIT: tror jeg har fått blærekater også.

11 herlige kommentarer

huff det høres så huff ut..
fortsatt god bedring til både deg og din mor.

HelgaKristiansen

03.nov.2009 kl.06:16

God bedring ;)

Rannveig <3

03.nov.2009 kl.06:50

Så søt!

Siw Christina

03.nov.2009 kl.08:02

tror kanskje du smitta meg :PP siden jeg er syk :-((

♥ EVA

03.nov.2009 kl.08:28

God bedriing :)

CELINE DG

03.nov.2009 kl.12:07

god bedring! :D

kjerstithorsen

03.nov.2009 kl.14:36

god bedring , katrine :)

Maiken Natalie

03.nov.2009 kl.15:26

God bedring ! :- D

Agnethe

03.nov.2009 kl.23:17

GOD BEDRING KATRINE ♥

bloggveninnami ☻

Martine Hermansen

05.nov.2009 kl.00:11

Huff da, god bedring!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits