>> JA, JEG HAR FORANDRET MEG. HVA SÅ?

cimg7199Hei alle sammen! Jeg fikk en tanke jeg rett og slett bare måtte dele med dere, og hva er vel ikke bloggen min til?

Har fått høre av folk, jeg minst hadde ønsket og trodd jeg kom til å høre det fra, at jeg har forandret meg. Og ofte har jeg tenkt negativt på det. Men hva er egentlig så ille med å forandre seg? Er det ikke liksom meningen at vi skal det? Gå videre i livet og utforske nye ting. For hver dag som går opplever jeg nye ting, og for mange av de tingene, lærer jeg noe nytt. Noe av det tar jeg ofte med meg videre, og det setter spor i meg. Og kanskje jeg har forandret meg fra den jenta jeg var for et år siden. Men hva så? Jeg vil ikke si det har gått den negative veien. Selvom jeg ikke går med joggebukse og slitte hettegensere hver dag lenger, betyr ikke det at jeg ikke er den samme inni. Kanskje til og med det bedre? Jeg føler at enkelte nærmest får panikk for noe nytt og ukjent, og ikke minst når noen har forandret seg. Ikke vær så redd for forandringer, vi alle går igjennom det. Grip dagen med et smil, og se heller frem til en forandring, ikke flykt fra den.


-HAR DU FORANDRET DEG I LØPET AV DET SISTE ÅRET?

34 herlige kommentarer

KATRINE HELLUM

06.nov.2009 kl.13:41

DU ER PEN KATRINE :D

Benedichte olsen

06.nov.2009 kl.13:46

Jeg har forandret meg sykt de siste årene, men tror jeg har forandret meg på en positiv måte :-)

- kjempe pent bilde av deg!

rikkevoigt

06.nov.2009 kl.13:47

bra sagt.

gjett om, i julen i fjor var jeg den lille runde jenta som bare satt på stolen, nå er jeg den jenta aller tror har anoreksi men ikke ha det, den jenta som altid springer rundt klasserommet, den jenta som snakker til hun før nedsatt karakter.

forandringer fryder lettere sagt
Ganske mye. Både på utseende og innsiden!
Alle forandrer seg. Pen du er :)

Kine Madeleine

06.nov.2009 kl.14:12

fint bilde :) alle forandrer seg i stadier her i livet, er nok slik bare naturensgang er.

> martine

06.nov.2009 kl.14:22

veeldig : o

Tora Madeleine

06.nov.2009 kl.14:45

har forandret meg sinnsykt siden i fjor høst. skikkelig enig med det du sier!

MizzBelle

06.nov.2009 kl.14:56

Everybody's changing..:)

theresekristina

06.nov.2009 kl.15:09

Trur det :)

Mari Schjølberg

06.nov.2009 kl.15:55

Jeg vil si jeg har forandret meg ganske mye det siste året! Men vil si at det er til det positive :)

Siw Christina

06.nov.2009 kl.15:58

du er bare søøt du :)

elisabeth myklebust

06.nov.2009 kl.16:04

Har nok forandret meg litt ja. Ikke utseende messig, men den jeg er inni meg..

Bra skrevet!

Edina

06.nov.2009 kl.18:40

Jeg ser deg så å si hver dag, og jeg har ikke merket at du har forandret deg søta <3

KATRINE PEDERSEN:

06.nov.2009 kl.21:56

Edina: Tusen takk kjære. Det er utrolig koselig å høre, trenger virkelig det nå. Er ikke så koselig å høre at alle sier jeg har forandret meg, men har fått et nytt synspunk. Men det står jo i innlegget, for hva så om jeg har det? :D haha, som på bussen i dag; jeg er fortsatt kjempe snill, kjempe pen, kjempe grei, kjempe hyggelig, kjempe sosial. blabla :-D

Agnethe

06.nov.2009 kl.22:21

jeg har forandra klestilen fra og være den verste gangsteren til å få en jentete stil. Fyfaen som jeg så ut.

Julie

07.nov.2009 kl.08:24

Sv: takk, du som er pen da katrine!! :)

Veldig bra skrevet. Ja, jeg tror iallefall at jeg har forandret meg :)

Helene Grastveit

07.nov.2009 kl.12:03

SV: Takk for alle spøsmålene. Og ja, vi må snart møtes ^^

Hør her, det er ingen ting galt med å forandre seg. Jeg ser ikke noe vondt med deg i det hele tatt! :) alle forandrer seg, men er ofte vanskelig å se at man selv forandrer seg men enkelt å se alle andre ; )

Rannveig <3

07.nov.2009 kl.15:12

Tusen takk for kommentar, det er veldig hyggelig gjort! :D

Sandra

07.nov.2009 kl.16:18

Katrine, det er ikke noe negativt i at du har forandret deg. Men slik du skriver både på nettby, facebook OG her, det hjelper ikke så mye. Det virker utrolig feigt gjort, isteden for å snakke med menneksene det gjelder isteden. Alle forandrer seg hele tia, alle for nye venner hele tia, sånn er det bare. Det virker som om du skriver det her kun for at folk skal vise litt sympati til deg. Det blir litt feil, når du har såpass gode venner som det du har nå.. virker hvertfall som de støtter deg på en god måte, og er ikke det flott? <3

CELINE DG

07.nov.2009 kl.16:19

vet ikke om jeg har forandret meg, jeg :) men vil nok påstå at jeg ikke har det, hvertfall ikke mye.. er nok den samme gamle barnslige og smårare jenta :)

Ina Caroliné

07.nov.2009 kl.16:27

Nå er Topp 5-listen min publisert, og sjekk min blogg for å se om du er en av de heldige! :-)

KATRINE PEDERSEN:

07.nov.2009 kl.19:24

Sandra: På veldig mange, hvertfall noen, virker det sånn. Jeg har snakket med utrolig mange ang. akkurat det her, så det er slettes ikke feigt gjort. Men alltid når jeg har snakket med vennene mine om emnet "forandring" virker det så negativt. Dermed fikk jeg en tanke på skolen i går, om hvorfor det skal være så negativt å forandre seg? Har ikke så gode venner nå lenger, som det jeg hadde før, men som du sa og som jeg vet; forandring skjer, nye venner osv. Så det er nok noe nytt som er på vei til å bygges opp. For ingen av de som har kommentert her, er en av de virkelig gode, bortsett fra Edina og Helene. Dette var slettes ikke for å få sympati, men rett og slett en tanke, så lenge dette er bloggen min er det jo det den er til :)

Sandra

07.nov.2009 kl.21:49

Ja, jeg ser tankegangen din, Katrine. Men er det virkelig nødvendig å få alle vennene dine fra Arendal til å snakke sånn til malin? jeg mener, fordi om ikke malin er BESTEvennen din lenger, så trenger du jo ikke å få alle andre til å snakke slik til henne. Det viser jo bare hvor mye du egentlig bryr deg om henne. Du støtter henne ikke en gang, og da skjønner jeg hvorfor malin mener at hun ikke er bestevennen din lenger!

Sandra

07.nov.2009 kl.21:49

Ja, jeg ser tankegangen din, Katrine. Men er det virkelig nødvendig å få alle vennene dine fra

Arendal til å snakke sånn til malin? jeg mener, fordi om ikke malin er BESTEvennen din lenger, så trenger du jo ikke

å få alle andre til å snakke slik til henne. Det viser jo bare hvor mye du egentlig bryr deg om henne. Du støtter

henne ikke en gang, og da skjønner jeg hvorfor malin mener at hun ikke er bestevennen din lenger!

Sandra

07.nov.2009 kl.21:50

Ja, jeg ser tankegangen din, Katrine. Men er det virkelig nødvendig å få alle vennene dine fra Arendal til å snakke sånn til malin? jeg mener, fordi om ikke malin er BESTEvennen din lenger, så trenger du jo ikke å få alle andre til å snakke slik til henne. Det viser jo bare hvor mye du egentlig bryr deg om henne. Du støtter henne ikke en gang, og da skjønner jeg hvorfor malin mener at hun ikke er bestevennen din lenger!

Katrine

08.nov.2009 kl.02:24

Sandra: Unnskyld meg, men jeg har ikke sakt noe til dem. Ingeting. De leste vel statusen selv, og blandet seg inn. Jeg kan ikke hindre dem i det. Åja, okei så fint for deg :) Savner Malin jeg, og synd det har blitt som det har. Men, det er et annet tema.

Katrine

08.nov.2009 kl.02:43

Forresten Sandra, hvordan kan du si jeg ikke støtter henne? Jeg har alltid støttet Malin om hun har hatt problemer, eller om det har vært noe. Det vil jeg også fortsette å gjøre! :) Men ang. den diskusjonen på facebook, velger jeg å ikke blande meg, så lenge dere alle er vennene mine :-)

Sandra

08.nov.2009 kl.11:10

Nei, du støtter jo ikke malin når du lar dem snakke sånn. Da er du jo på deres "lag" .. Hadde du vært så glad i malin som du sier, så hadde du i det minste sagt ifra om at det er unødvendig å snakke dritt til hverandre.. Det er jo du som har skrevet "trodde du var bestevennen min", da er det jo du som legger opp til diskusjon, og melder deg totalt ut. da ser jeg virkelig ikke vitsen i å skrive noe i det hele tatt. Jeg har også mistet bestevenner, men alikevel så lager jeg ikke en diskusjon om hvem som er den beste vennen..

Katrine

09.nov.2009 kl.15:18

Sandra: Jeg tok ikke noens lag for jeg er både god venn med Malin og Therese. Så nei, jeg tok ikke dems "lag". Og hvor glad jeg er i Malin eller ikke, vet ikke du noen ting om, så jeg syns ikke du skal uttale deg om det. Vi alle viser forskjellige ting på forskjellige måter.

Vet jeg skrev statusen selv. Men Malin vet godt hva jeg mente også, og så lenge hun spurte, tenkte jeg for en gangs skyld at jeg kunne svare. At dere skulle blande dere, ba jeg ikke om. Jeg meldte meg ut når jeg så at "alle" andre som ikke har noen ting med det, blandet seg. Så tok jeg diskusjonen videre med Malin et annet sted. Og jeg er ikke deg, så jeg gjør som jeg vil. Men er ferdig med den saken nå, har tatt den med den jeg trenger å ta den med, nemlig ingen andre enn Malin selv :)

Sandra

09.nov.2009 kl.17:57

jaja, jeg støttet malin, slik de andre støttet deg.. Dessuten var frida kun ute etter å diskutere, så da ble det sånn.

anonym

10.nov.2009 kl.20:16

skjerp deg sandra, og ikke bland deg. du er bare tragisk!

mener ikke å blande meg selv, men må bare få det ut etter å ha lest det her. fy faen

CAROLINEPUS

10.nov.2009 kl.20:20

katrine, skjønn at sandra vet hvordan du tenkte og føler bedre enn deg selv, hahaha! håper du tok ironi, for sorry sandrapus, dette var bare tragisk av deg.

Sandra

11.nov.2009 kl.16:07

ja, jeg er hvertfall ikke så tragisk til å ikke si hvem jeg er :)) ingen er like, og takk Gud for det :))

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits