>> OPPDATERINGER FRA HELGEN

For det første; gud for en herlig helg! Og for det andre; kjæresten min er på overnatting hele helgen! Utrolig koselig, i tillegg har vi huset for oss selv i kveld (lørdags kvelden). Jeg har ikke vært på dataen siden i går rett etter skolen, og tenkte dermed jeg kunne komme med en rask oppdatering nå. Senere i kveld skal jeg prøve å smiske med min kjære om å bruke noen timer (kanskje dager?) å spille sims på dataen hans. Så lenge han sitter og jubler ved siden av meg pga. ord og ting jeg ikke aner hva betyr, bare med en liten forståelse om at det har med wow å gjøre, håper jeg det er greit jeg går inn i simsmodus! Eller kanksje ikke, men hvem vet? Vi skal hvertfall ha det koselig sammen resten av kvelden, selv om det for lengst er slutt på lørdagsgodteriet.

stallen087
Åh, se på gulljenta mi da! Stjal bildet av henne på nettby, men jeg kunne virkelig ikke la være. Det ga meg skikkelig julestemning, gjett om jeg gleder meg til jul nå!

-ER DU ET JULEMENNESKE?

Èn som virkelig er det, er min mor. Gleder meg til å vise dere når hun tar helt av meg julepynten.


10 herlige kommentarer

Julie : ))

07.nov.2009 kl.19:52

ha en fin helg da katrine :P

ERLEND MOEN - I'll kill you

07.nov.2009 kl.19:52

Ja! :D
Kjempe søt blogg ! :)

CELINE DG

07.nov.2009 kl.20:08

så nydelig bilde! er veldig julemenneske tror jeg! :D

LENA

07.nov.2009 kl.20:35

åh så koselig, dere får kose dere!

det bilde er nydelig av ho;-)
Sv; Tusen takk :)

Therese

07.nov.2009 kl.22:43

du er så herlig gullet <3

SILJE DERICHAM - BLOGGVURDERING

07.nov.2009 kl.23:09

jeg er skikkelig julemenneske :-D

Birte - Bitte Liiten <3

08.nov.2009 kl.01:25

Så koselig, får håpe du får en fin søndag også! :)

sv: Bare hyggelig! :)

Det er sant, men noen ganger må man bare bite tennene sammen og ta imot den nye forandringen, selv om man ikke liker den eller ikke. Men som oftest er det bra med en forandring! :)

Katrine

08.nov.2009 kl.02:35

Therese: Du er herlig, vennen. Har ikke ord som beskriver hvor glad jeg er for at jeg har deg. <3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits