>> DATAEN ER TILBAKE, "ENDELIG"

"Du må ikkje ha data'n i nærheten når du baker" ble jeg møtt med den breieste arendalsdialekta i det jeg forklarte hvilken data som var min. Jeg skjønte virkelig ingenting, og lot han fortsette å snakke. "E fant mel i data'n din, vifta va gåen og i det e blåste inn i'an, kom den en svær melsky fykane ut!".

Obs. Jaja, da lærte jeg hvertfall at jeg ikke må dataen i nærheten når jeg baker! Eller i det hele tatt på dyna osv. Når er hvertfall datamaskinen tilbake, og bloggingen kan gå som normalt! Det passer egentlig utrolig bra, for jeg har masse planer i den nåkommende helgen. Dermed kommer jeg med bilder osv. Når det gleder akkurat nå, så sitter jeg og Therese i kantina på skolen og øver på en prøve vi skal ha i morgen, eller, hun øver. Senere i dag skal jeg til kjæresten min, noe jeg gleder meg utrolig mye til!

cimg7931
Meg og min kjære nydelighet!

Og husk alle sammen, ikke ha datamaskinen i nærheten når dere baker!
ps; innlegget under gikk ikke å kommentere, aner virkelig ikke hvorfor, beklager.

6 herlige kommentarer

egt

12.nov.2009 kl.18:11

pcen din funker i hvertfall, min er helt ødelagt :(

MARTINE KLEMMETSEN:

12.nov.2009 kl.22:25

Haha, så vittig!

SOFIE

12.nov.2009 kl.22:26

herlig lærer da, haha :) bra dataen er tilbake!

12.nov.2009 kl.22:40

mel i datan ja, den var ny, hehe :P

CAROLINEPUS

12.nov.2009 kl.23:18

hihihi, mel! seriøst? så synnsykt sykt! jaja, bra den funker nå, kom med outfits! hihi

KATRINE PEDERSEN:

12.nov.2009 kl.23:28

Anonym: Haha, ja jeg vet! Samme tenkte jeg, "mel i dataen?" :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits