Hva kan jeg gi min kjære mor i bursdagsgave?

Kjære lesere, hjelp meg fort med hva jeg kan gi mamma i bursdagsgave!

Etter skolen i dag, tenkte jeg å gå fort innom senteret for å se om jeg kunne finne en liten bursdagsgave til min kjære mor. Problemet er bare det, at jeg virkelig ikke vet hva jeg kan gi henne. Vil gi noe fint, men spessielt. Så vær så snill og hjelp meg med hva jeg kan finne til henne. Kom med inspirasjon og idèer!

PS: Norskstilen jeg la ut for en god stund siden, fikk jeg vite karakter på i går. Fikk 6/5! Utrolig glad og fornøyd. Hvis du vil lese stilen min, kan du lese den HER.

8 herlige kommentarer

Sofie Alexandra

19.nov.2009 kl.14:19

Et smykke, armebånd, øredobber, parfyme, kremer og lignende, bilder

♥ heidrun ertsås

19.nov.2009 kl.14:32

smykkesmykkesmykke . Mødre pleier å elske smykker! :-D

MARTINE KLEMMETSEN:

19.nov.2009 kl.14:32

Pynteputer kanskje? :p

SOFIE

19.nov.2009 kl.14:33

enig med de to første, smykke! :)

NORA UTEN TVIL MED FLORA

19.nov.2009 kl.14:35

Kanskje lage noe? :D Ta en scrapbook og lag noe ute av den :) ?

19.nov.2009 kl.14:35

lag en film :) sett sammen mange klipp osv av filmer dere er sammen på. det hadde nok vært kjempe koselig :)

TheDamnKid

19.nov.2009 kl.19:19

du kan jo gi blomster?:)

KATRINE PEDERSEN:

19.nov.2009 kl.23:24

anonym: sykt god idèe! bare syns jeg ikke filmer så ofte :p så, men men : p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits