Når det kommer til tv, hva er det du følger fast med på?

Hei igjen alle sammen!

Tenkte jeg skulle anbefale dere en tvserie, samtidig som jeg vil høre hva dere pleier å følge fast med på fra sofakroken. Jeg er 99% sikker på at hvis dette programmet hadde gått på tv3 eller tv norge, hadde det vært kjempe populært! Men så lenge det går på nrk3 og nrk1, mister veldig mange lysten med en gang. Fast på tv følger jeg med på hotel cæsar, frustrerte fruer osv. Men jeg ser også på et tvprogram som jeg ikke tror så veldig mange andre ser på, og det fordi jeg tror dem ikke har "oppdaget" det. Men jeg vil gjerne anbefale det for dere nå, kanskje dere får noe nytt å se på?Denne tvserien heter True Blood, og er ikke annet enn døds bra. Den går 23.45 på onsdager på nrk1, og reprise på torsdager på nrk3 klokka 22.30. Anbefaler folk å se traileren ovenfor, og kanskje ta en titt enten på onsdagskvelden eller torsdagskvelden? Jeg syns virkelig det er verdt det.

-HVA PLEIER DU Å FØLGE MED PÅ FRA SOFAKROKEN?

11 herlige kommentarer

MISSFT

20.nov.2009 kl.13:29

jeg har faktisk sett på den serien! meg og kjæresten min pleier å se på true blood på dataen hans, DET ER SKIKKELIG GØY :)

ellers følger ikke jeg med på noe særlig, glemmer alltid å se på det.

men x factor, SELVSAGT. og fear factor :) og masse ant gøy, men ikke fast som de to :)

theresekristina

20.nov.2009 kl.13:32

Home and away og OTH sånn fast. Ellers er det ulike seria

Linda

20.nov.2009 kl.13:42

neei :P

20.nov.2009 kl.13:45

Jeg ser ikke så mye fast på noen programmer, men følger ofte med på Home and Away, og skal prøve å bli bedre på å se True Blood. Det er bra!

Andrea Dorothea

20.nov.2009 kl.13:49

Sv: Nei, er veldig sant! Godt å ha venner og familie som støtter deg og tenker på deg :-)Håper det går bra med deg, og ha en fin helg :-) Klem!

Andrea Dorothea

20.nov.2009 kl.13:53

Kult da! Selv ser jeg bare på de vanlige standar programmene som alle andre ser på, hehe. Gøy å begynne å følge med på andre program også :-)

ellakristiansen

20.nov.2009 kl.14:22

jeg følger med på true blood, men jeg ser reprise på onsdager eller noe som går litt tidligere : )

Sandra

20.nov.2009 kl.14:45

Jeg ser på det :D Men kom helt tilfeldigvis over det programmet. hehe. Ellers går det nok i hotel cæsar :D

Linda Tollan Berntsen

20.nov.2009 kl.15:28

Hotel Cæsar! :-D Haha! Det er så utrolig mye mer jeg VIL se på, men jeg orker ikke å begynne, for da blir jeg avhengi. Og DET har jeg ikke tid til. Er liksom et program jeg har fulgt med på i alle år, og det er Cæsar. Nå har jeg nesten ikke tid til det engang... Men er jo veldig mye annet bra der ute. Liker å se på Unge Mødre, Greys Anatomy og andre spenningsserier! (:

CELINE DG

20.nov.2009 kl.20:32

hotel cæsar, one tree hill (når det går..), unge mødre (når jeg har anledning) og x-factor følger jeg med på for tiden :-)

silje Kristine

21.nov.2009 kl.23:39

Jeg ser på det! :D Men ser det endten på dataen, eller fredager klokka 22:10... Siden jeg begynte å se det, har jeg spurt venninnene mine om de har sett det, men ingen har det :( Godt å vite jeg ikke eralene!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits