Lever du, bestefar?

For de av dere som har fulgt bloggen min en stund, og nære venner av den grunn, vet at besteforeldrene mine betyr alt for meg. Så lenge jeg aldri har hatt en far som har stilt opp, har jeg hatt dem der. Og jeg har ikke ord til å beskrive hvor mye det betyr for meg.

Selvom jeg er seksten år, drar jeg ofte ut til dem for å være på besøk der. Vise at jeg bryr meg og at jeg er glad i dem, noe jeg virkelig er. Husker bla. en venn av meg sa en gang "hvem er det som har rom hos besteforeldrene sin da?", vel, jeg har. Er utrolig glad for at det er slik også. Har det så fint sammen med dem, de har gitt meg så mange gode opplevelser i livet.

En verden uten dem er det verste jeg kan tenke meg. Klarer ikke tenke på det en gang, tårene strømmer på med den gang. Men uansett, noen stusser kanskje over overskriften. Beklager å måtte si det, men bestfar ligger for operasjon på sykehuset. Han har problemer med hjerte og helsen. Mest sannsynlig gikk dette helt fint, og bestefar lever i sin skjønneste orden på sykehuset. Jeg skal besøke han på onsdag, og gleder meg veldig.

cimg7655
Verdens beste bestemor, verdens beste bestefar og den herlige lille søte fetteren min.

- HVORDAN FORHOLD HAR DU TIL DINE BESTEFORELDRE?

EDIT:
Var hos bestefar i dag (24 november), og det går helt fint med han. Selvom han minst må være der en uke til, og at det heller ikke er fortsatt klart om han kommer hjem etter det. Men jeg kjøpte kamferdrops til han (bestefar har det alltid med seg, så hvorfor ikke på sykehuset og?) + et kort med noen varme ord på. Uheldigvis blir ikke bestefar helt frisk innen et år ca. dessverre, men han lever. Det er det viktigste.

11 herlige kommentarer

Jeg har alltid hatt et kjempegodt forhold til mine besteforeldre ja.

Hilde :)

24.nov.2009 kl.06:15

Håper det går bra med bestefaren din! :)

Jeg har ingen besteforeldre igjen, men savner dem veldig..

marte

24.nov.2009 kl.07:28

Svar: Åh,tusentakk! Du også var nydelig :- )

Digget bloggen din ^^

TheDamnKid

24.nov.2009 kl.09:23

vell, bestemor og bestefar er døde, desverre, men jeg har en mormor som jeg ikke klarer å tenke på et

liv uten. Jeg får vondt av å tenke på det. Jeg elsker henne! jeg har selv ikke hatt en far, så skjønner hvordan du har det!

CELINE DG

24.nov.2009 kl.16:08

har bare mormor igjen, og vi har et ganske så bra forhold egentlig :) ser henne veldig sjeldent, en gangi året, og to om jeg er heldig, så da vi er sammen koser vi oss masse! kan heller ikke tenke meg å leve uten henne :/

24.nov.2009 kl.19:50

håper det går bra med han :)

KATRINE PEDERSEN:

24.nov.2009 kl.19:52

anonym: ja, det går bra :) var hos han i stad, burde kanksje oppdatere med en edit der elns :)

Edina

24.nov.2009 kl.23:39

jeg har kun en igjen av fire, nemlig min gode bestefar jeg er kjempe glad i!

Og jeg har også ett eget rom hos bestefar med en egen innreda seng KUN til meg inni veggen <3

DIGGDIGGDIGG!

Bra det gikk fint med han da søta <3

25.nov.2009 kl.10:18

Edina: åj, så utrolig kult vennen! Høres kult ut :p Vi snakker om Julius? :p uff, husker jeg ringte han, ringte feil. Nummeret til mobilen på den jeg hadde, stod jo bestefar, og det var jo fordi du hadde lånt den mobilen :p haha, vittig :p Ble redd jeg (a)

Ja, veldig bra det går fint!

MARTINE KLEMMETSEN:

25.nov.2009 kl.18:59

fint bilde!

Andrea

26.nov.2009 kl.00:49

Bra det går fint : )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine. ____________________________________ FACEBOOKEN MIN; Få med den siste oppdateringen fra statusen min, og vit hva som skjer. Katrine Pedersen

Kategorier

Arkiv

hits