Jeg ble sjekket opp på vei til skolen 06.00, av postmannen.

Hver dag før jeg tar beinet utenfor dørkarmen på vei til skolen klokken 06.00, tenker jeg ofte "hva vil skje i dag?". Utrolig nok, skjer det mye på skoleveien min. Hittil i år har jeg bla. møtt elg/rådyr, innbruddstyver (har ikke skrevet om det på bloggen, siden det ble politisak, belive it or not. Jeg ble tross alt det "største" vitne), en liten kineser på firhjulig og ikke minst dagens hendelse:

Hver morgen når jeg er på vei ut gaten min og ned til byen, møter jeg aldri biler. Det er i så fall utrolig sjeldent. Men i dag, når jeg hadde gått 500 meter fra huset mitt, møtte jeg en bil. Den kjørte forbi meg i motsatt retning, dermed tenkte jeg ikke noe mer over det og gikk videre. Helt til bilen plutselig kom tilbake ut av gaten min igjen få minutter senere.
-Hei hei, god morgen! Skriker en mannestemme ut av vinduet på bilen mens han har halve hode og hånden ute! Jeg løfter forsiktig hånden min for å hilse tilbake, men innen jeg fikk somlet meg sammen, var bilen borte. Jeg kjente jeg ble litt irritert over at han var så hyggelig, uten å spørre om jeg ville sitte på. Men jeg hadde ikke annet valg enn å ta beina til fatt, å gå videre.

I det jeg rundet neste sving, står bilen hans like forann meg. Det så ut til at han la noe i postkassene, noe som også stemte.
- Hei hei, ta med deg en avis på jobb! Sa han med en dansk/norsk stemme og kom småløpende i mot meg med en bunke aviser i hånden. Det var en ung gutt, på kanksje 19-21 år.
- Eh, ja takk. Svarte jeg, og dermed begynte han å komme med alle slags setninger som inneholdt; ha en fin dag. Jeg gikk forbi bilen hans og tenkte på å spørre han om han skulle til byen, og innen jeg viste ordet av det, hadde jeg allerede spurt. Joda, han skulle til byen. Fortalte han mens han lente seg inntil bilen og la armene i kors på taket (dere skulle sett det, fy så vittig). Men det kom nok til å ta litt tid, siden han måtte stoppe opp et par ganger. Okei svarte jeg hyggelig og var på vei til å gå videre. Plutselig begynte han å fortelle meg at han skulle halvveis til nabobyen, og at jeg gjerne kunne sitte på dit. Dermed begynte jeg å føle meg litt uvell, og ønsket at postmannen kunne forsvinne, nå. Men for hyggelighetensskyld, takket jeg pent nei. Men han ga seg ikke, postmannen spurte nok en gang. Og sa at jeg gjerne måtte sitte på. Men så fortalte jeg til han at jeg egentlig bare lurte på om han skulle til byen, og at jeg hadde en buss å rekke, dermed måtte jeg gå.

Nedover hele veien til byen, kjørte postmannen etter meg. Han stopped heldigvis opp så mange ganger at jeg rakk å gå fra han, og i det jeg kom opp til rutebilstasjonen fortellet jeg det til bussjåføren (kjente han, tilfeldigvis), og tok frem bunken med aviser. Bussjåføren bare ristet på hode og flirte av det. Det var enda ti minutter til bussen min gikk (da var klokka 06.10, og jeg satt i byen!). Plutselig kom det en bil kjørende oppover sletta, og tror dere søren ikke det var postmannen? Joda, det skal jeg love dere at det var. Postmannen kikket nedover rutebilstasjonen i det han kjørte forbi, og når han skjønte at det var meg som satt der, brå stoppet han midt i veien og rygget tilbake inn på rutebilstjasjonen. Jeg viste verken om jeg skulle løpe vekk eller gå bort til bilen hans, men det siste alternativet var det ingen tegn på at jeg skulle gjøre. Plutselig kom postmannen ut og sa:
- Hvor langt skulle du egentlig?
- Eh, Arendal. Skal til Arendal. Kommer det fra meg, og postmannen sier nok en gang at jeg gjerne kan sitte på siden han skulle samme veien.
- Jeg har busskort jeg, så jeg bare tar bussen. Det går helt fint det, ellers takk. Jeg tar bare bussen. Eller noe i den duren, fikk jeg ut av munnviken og fortalte det til postmannen. Dermed kjørte han videre og tok endelig hintet.

cimg8492

Håper jeg aldri mer ser den postmannen igjen, aldri. Morgendagen får vise.

22 herlige kommentarer

Hanne Matilde

24.nov.2009 kl.19:32

Haha, æsj! :o

vannflaskaa

24.nov.2009 kl.19:33

haha, for en sopp..!

Heléna Koppang Henriksen

24.nov.2009 kl.19:36

Så romantisk.. hehe! :)

SILJE DERICHAM

24.nov.2009 kl.19:36

oi, koselig! :p

24.nov.2009 kl.19:37

nei æsj fy faen

Cathrine Skjerdal

24.nov.2009 kl.19:39

huff, så ekkelt! :p

24.nov.2009 kl.19:39

haha, for en merkelig og innpåslitende fyr altså! : p

Martine Hermansen

24.nov.2009 kl.19:40

Æsj da, hehe. Får håpe du ikke möter han mere! :)

elisabeth myklebust

24.nov.2009 kl.19:42

å stakkers deg..

sandraslife

24.nov.2009 kl.19:46

hahah off!

Celine Marie

24.nov.2009 kl.20:32

huff! så ekkelt.

caroline landholm'

24.nov.2009 kl.20:38

oii , så ekkelt :S

KATRINE PEDERSEN:

24.nov.2009 kl.20:39

anonym1: Ja, jeg vet! Håper ikke jeg ser han i morgen, uff.

CHRISTINA JØRGENSEN <3

24.nov.2009 kl.20:50

SV : jeg vet jo det da.. Men uansett, blei irritert når jeg ikke fikk vite svare :-p det var det mange andre på kinoen som også ble.

Helene Grastveit

24.nov.2009 kl.21:08

Herregud, skummelt! Du må passe på deg selv <3
shit, for en hendelse !

Men ganske så ekkelt også, håper du slipper å se denna mannen igjen da !:)

>susanne

24.nov.2009 kl.21:31

huff for en snål mann :s

Susanne

24.nov.2009 kl.23:03

haha, syns det hørtes litt spendene ut :) Men skummelt.. var han kjekk da? :)

Christian

25.nov.2009 kl.00:18

I alle dager til raring :O :P

Karoline

25.nov.2009 kl.13:53

æsj, ekkelt!

Katrine

25.nov.2009 kl.17:03

Karoline: Ja, det var hvertfall ikke omvendt :p

MARTINE KLEMMETSEN:

25.nov.2009 kl.18:57

Fyttigrisen så ekkelt!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine. ____________________________________ FACEBOOKEN MIN; Få med den siste oppdateringen fra statusen min, og vit hva som skjer. Katrine Pedersen

Kategorier

Arkiv

hits